More

  RECENTE POSTS

  Oekraïne Referendum: News Roundup 30 maart 2016

  Tot het referendum op 6 april aanstaande begint Retecool de dag met de Referendum News Roundup.

  Wat vinden jongeren in Oekraïne van het referendum?

  Op 6 april kunnen we stemmen over het associatieverdrag tussen de Europese Unie en Oekraïne. Op wat voor uitkomst hopen Oekraïense jongeren? In Kiev spraken wij met voor- en tegenstanders van het verdrag.

  Bron: NOS

  Dit moet je weten over het Oekraïne-referendum

  219 stembureaus in Zeeland openen op 6 april de deuren voor een referendum over het associatieverdrag van de Europese Unie met Oekraïne. Maar waar gaat dat nu precies over? Alles wat je moet weten over het referendum op een rij.

  Bron: Omroep Zeeland

  ‘Campagneteam referendum wil meer ministers in media én stemfies’

  Ministers en staatssecretarissen mogen van het campagneteam voor het Oekraïne-referendum wat meer de media opzoeken in aanloop naar 6 april. Dat meldt RTL Nieuws op basis van een uitgelekte e-mailwisseling van het campagneteam van het ministerie van Buitenlandse Zaken.

  Bron:NOS

  Referendum: spamfilter zit kiezers uit buitenland dwars

  Door een softwareprobleem heeft een deel van de Nederlandse kiezers die in het buitenland wonen zich niet kunnen registreren om te stemmen voor het Oekraïne-referendum. Dat bevestigen het ministerie van Binnenlandse Zaken en de gemeente Den Haag op verzoek van NRC. Het probleem zou inmiddels zijn verholpen.  Kiezers buiten Nederland moeten zich voor elke verkiezing opnieuw digitaal registreren. Die registratie gaat altijd via de gemeente Den Haag. Daarna krijgen zijn een briefstembewijs om schriftelijk hun stem mee uit te brengen. Door een fout in het spamfilter van de registratie, kwamen niet alle aanmeldingen en berichten aan bij de gemeente.

  Bron: NRC

  Weer een referendumpots? Ja duh, daar krijgen we voor betaald! Ehhh… Daar zijn we vóór. Jullie dus als het goed is ook. Zo potsen wij alle referendumposts hier. Daarnaast zijn wij van Retecool natuurlijk ook super behulpzaam. Zo weten wij bijvoorbeeld precies wat je moet doen als je de messias bent. Want dat overkomt iedereen wel eens, zeker op goede vrijdag. En tenslotte vinden het heel leuk als u ons volgt op Twitter en de moeder liket op Facebook.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN