More

  RECENTE POSTS

  Oekraïne Referendum: News Roundup 28 maart 2016

  Tot het referendum op 6 april aanstaande begint Retecool de dag met de Referendum News Roundup.

  Almere plaatst geen aanplakborden referendum

  Er komen in Almere geen plakborden voor het Oekraïne-referendum op 6 april. D66 en de SP hadden burgemeester Franc Weerwind vorige week om de borden gevraagd.  Volgens Weerwind weten de partijen al sinds februari dat er geen plakborden komen. Wel komen er na Pasen sandwichborden langs lantaarnpalen te staan met de aankondiging van het referendum. Ook informeert de gemeente haar inwoners via onder meer Facebook.

  Bron: Omroep Flevoland

  ‘Ja-kamp referendum komt niet verder dan bangmakerij’

  Wat mede-initiatiefnemer Bart Nijman van Geenpeil betreft gaat het referendum van 6 april niet zozeer over het associatieverdrag tussen de Europese Unie en Oekraïne, maar meer over de toekomst van de EU en de staat van de Nederlandse democratie.  “Bij een ‘nee’ bepaalt het kabinet wat de democratie in Nederland nog waard is”, zegt Nijman in een uitgebreid interview met NU.nl waarin hij verklaart waarom hij dit referendum op touwen heeft gezet en wat hij hoopt te bereiken.

  Bron: nu.nl

  ’9 op 10 weet van referendum’

  Hoe vaak minister-president Mark Rutte ook zegt dat Oekraïne geen lid zal worden van de EU, een derde van Nederland gelooft hem niet. Vijfendertig procent van de Nederlanders vindt dat het verdrag moet worden afgekeurd om te voorkomen dat Oekraïne op termijn lid wordt van de EU. Dat schrijft Trouw zaterdag op basis van een peiling die onderzoeksbureau Ipsos uitvoerde in samenwerking met de krant en Kieskompas.

  Bron: Telegraaf

  Weer een referendumpots? Ja duh, daar krijgen we voor betaald! Ehhh… Daar zijn we vóór. Jullie dus als het goed is ook. Zo potsen wij alle referendumposts hier. Daarnaast zijn wij van Retecool natuurlijk ook super behulpzaam. Zo weten wij bijvoorbeeld precies wat je moet doen als je de messias bent. Want dat overkomt iedereen wel eens, zeker op goede vrijdag. En tenslotte vinden het heel leuk als u ons volgt op Twitter en de moeder liket op Facebook.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN