More

  RECENTE POSTS

  Oekraïne Referendum: News Roundup 27 maart 2016

  Tot het referendum op 6 april aanstaande begint Retecool de dag met de Referendum News Roundup.

  Kamervragen over flyer stempassen referendum

  Tweede Kamerlid Ronald van Raak (SP) heeft minister Ronald Plasterk (Binnenlandse Zaken) vragen gesteld over een flyer. De folder is geschreven door PostNL en door verschillende gemeenten meegestuurd met de stempassen voor het referendum over het associatieverdrag met Oekraïne.

  Bron: Telegraaf.nl

  SP wil debat over ‘onverantwoord’ rommelig verloop referendum

  De partij vindt dat het onverantwoord klungelig en rommelig verloopt, zegt SP-Kamerlid Van Raak.  Het Kamerlid somt enkele van problemen op, zoals de discussie over het aantal stemhokjes en verkiezingsborden en het geld dat door gemeenten voor andere doeleinden wordt gebruikt.

  Bron: NOS.nl

  Ja en nee gaan nek-aan-nek in referendum Oekraïne

  Het referendum over het associatieverdrag met Oekraïne wordt een nek-aan-nekrace. Uit een peiling in opdracht van het ministerie van Buitenlandse Zaken blijkt dat 25 procent van de kiezers vóór het verdrag is en eenzelfde deel tegen.

  Bron: AD.nl

  Wat als een meerderheid ‘nee’ zegt bij het Oekraïne-referendum?

  Het is een vraag waar het kabinet vooralsnog geen antwoord op wil geven. Tegelijkertijd is het ook een vraag waar moeilijk een antwoord op te geven is.

  Bron: NOS.nl

  Weer een referendumpots? Ja duh, daar krijgen we voor betaald! Ehhh… Daar zijn we vóór. Jullie dus als het goed is ook. Zo potsen wij alle referendumposts hier. Daarnaast zijn wij van Retecool natuurlijk ook super behulpzaam. Zo weten wij bijvoorbeeld precies wat je moet doen als je de messias bent. Want dat overkomt iedereen wel eens, zeker op goede vrijdag. En tenslotte vinden het heel leuk als u ons volgt op Twitter en de moeder liket op Facebook.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN