More

  RECENTE POSTS

  Oekraïne Referendum: News Roundup 25 maart 2016

  Tot het referendum op 6 april aanstaande begint Retecool de dag met de Referendum News Roundup.

  Referendum gaat over meedoen in de wereld

  Het parlement heeft ons verwend met een raadgevend referendum en laat dat nu net gaan over het associatieverdrag van de Europese Unie met Oekraïne. Mij is niet duidelijk of dit initiatief beloond moet worden met het quorum. Wat is er in het geding?
  Bron: Financieel Dagblad

  Wat stemt u op het referendum?

  Weet u al dat u op 6 april weer mag gaan stemmen? En waarover? Iedereen van 18 jaar en ouder mag op die dag in een raadgevend referendum zijn stem uitbrengen over het associatieakkoord van de Europese Unie (EU) met Oekraïne.
  Bron: Harener Dagblad

  Heibel over SP-posters voor referendum in Dongen

  DONGEN – De gemeente Dongen zorgt niet voor publicatieborden voor het referendum over het associatieverdrag met Oekraïne. Deze week plakte de afdeling SP Dongen/Gilze en Rijen desondanks posters. Ook hing ze spandoeken op aan het hek van het gemeentehuis.
  Bron: BN DeStem

  Bussum volgeplakt met nee-posters referendum

  BUSSUM – Onbekenden hebben door heel Bussum posters geplakt tegen het associatieverdrag tussen de Europese Unie en Oekraïne. De posters, met daarop de tekst ‘Stem NEE op 6 april. Weg met de EU. Weg met de Oekraïne. Red de democratie’ werden vannacht op zo’n beetje alle verkiezingsborden van Bussum geplakt. Waar de posters vandaan komen en wie ze opgeplakt heeft, is niet bekend.
  Bron: Bussum Nieuws

  Weer een referendumpots? Ja duh, daar krijgen we voor betaald! Ehhh… Daar zijn we vóór. Jullie dus als het goed is ook. Zo potsen wij alle referendumposts hier. Daarnaast zijn wij van Retecool natuurlijk ook super behulpzaam. Zo weten wij bijvoorbeeld precies wat je moet doen als je de messias bent. Want dat overkomt iedereen wel eens, zeker op goede vrijdag. En tenslotte vinden het heel leuk als u ons volgt op Twitter en de moeder liket op Facebook.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN