More

  RECENTE POSTS

  Oekraïne Referendum: News Roundup 21 maart 2016

  Tot het referendum op 6 april aanstaande begint Retecool de dag met de Referendum News Roundup.

  Peilingen voor Oekraïne-referendum wijzen uit: het wordt nek-aan-nek!

  Na een maandenlange vroege voorsprong van het nee-kamp, lijkt nu ook het ja-kamp op stoom te komen. Het resultaat? Een virtueel gelijkspel in de nieuwste peilingen!

  Bron: De Dagelijkse Standaard

  Piratenpartij geeft geen stemadvies voor het raadgevend referendum van 6 april

  De Piratenpartij zegt “Informeer jezelf” en dat is precies wat we hebben gedaan via de campagnewebsites voorstem.nl en dutchvote.eu. Geen stemadvies voor of tegen, maar een advies voor een geïnformeerde stem. Ik schreef met een paar piraten aan die websites en dat blijven we doen met input van iedereen die maar aanvullingen heeft.

  Bron: TPO.nl

  Kiezer beslist pas over stem op dag referendum

  De meeste kiesgerechtigden beslissen pas op 6 april of zij die dag gaan stemmen over het associatieverdrag met Oekraïne. Op basis van de ervaringen uit het verleden is op te maken dat 24 procent zeker zal komen bij het referendum. Een opkomst tussen deze 24 procent en de 37 procent van het Europese Parlement lijkt het meest waarschijnlijk, blijkt uit de wekelijkse peiling van Maurice de Hond

  Bron: Fok!

  Nederlander haalt schouders op voor opkomstdrempel

  Het referendum over het verdrag met Oekraïne nadert, toch weten veel Nederlanders nog niet of ze voor of tegen gaan stemmen. Campagnes kunnen het verschil maken, concludeert het Kieskompas, maar die komen traag op gang.

  Bron: Trouw

  Koenders: Samenwerken met de buren is geen huwelijk

  De handtekening van zijn voorganger Frans Timmermans staat eronder, maar Bert Koenders moet het associatieverdrag met Oekraïne verdedigen. De minister van Buitenlandse Zaken reageert op de argumenten waarmee het nee-kamp campagne voert voor het referendum. ‘En dat is óók al onzin!’

  Bron: AD.nl

  Weer een referendumpots? Ja duh, daar krijgen we voor betaald! Ehhh… Daar zijn we vóór. Jullie dus als het goed is ook. Zo potsen wij alle referendumposts hier. Daarnaast zijn wij van Retecool natuurlijk ook super behulpzaam. Zo weten wij bijvoorbeeld precies wat je moet doen als je de messias bent. Want dat overkomt iedereen wel eens. En tenslotte vinden het heel leuk als u ons volgt op Twitter en de moeder liket op Facebook.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN