More

  RECENTE POSTS

  Oekraïne Referendum: News Roundup 19 maart 2016

  Tot het referendum op 6 april aanstaande begint Retecool de dag met de Referendum News Roundup.

  ‘In de laatste anderhalve week gaat het gas erop’

  ‘Dat klopt, voor referendumreporter.nl. We reizen door het land en vragen aan mensen wat zij over het referendum zouden willen weten. Daarmee gaan we weer naar politici, die ons antwoord kunnen geven op die vragen. Zo zijn we al naar Brussel geweest om daar Europarlementariërs te interviewen.  ‘Daarnaast staat er nog een trip naar Oekraïne gepland. Daar spreken we politici, maar ook lokale bedrijven en media, die meer kunnen vertellen over wat het verdrag nou betekent. De informatie verspreiden we vervolgens via onze website en Facebook.’

  Bron: Volkskrant

  Ja of nee? De langslepende discussie over referenda

  Het is de tweede keer dat in Nederland een landelijk referendum plaatsvindt (de volksraadplegingen in de Bataafse tijd buiten beschouwing gelaten). De eerste keer, in 2005, ging het eveneens over een ‘Brussels’ thema, namelijk de Europese grondwet. Die werd bij een opkomst van 63,3 procent verworpen door 61,6 procent van de bevolking.

  Bron: Historiek.net

  Vraagtekens bij besteding subsidiegeld voor Oekraïnereferendum

  Een deel van de campagnegeld voor het Oekraïnereferendum is terechtgekomen bij organisaties die niet of nauwelijks duidelijk kunnen maken waarvoor het wordt gebruikt. Sommige subsidieontvangers zijn niet meer te vinden, ook niet door de referendumcommissie. Ook hebben enkele politieke partijen een buitengewoon grote hap uit het budget genomen met meerdere aanvragen.

  Bron: Volkskrant

  Het referendum gaat wél over Europa (opinie Roland Koopman, RTL)

  Ik gun de Oekraïners alle handelsvoordelen. En onszelf ook. En als er wat te verdienen valt zonder dat daar slachtoffers bij vallen, ben ik al gauw voor. Vrijhandel voor iedereen. Faites vos jeux!  Maar dit knaagt. 6 april moet ik hierover mijn mening geven, en ik heb eigenlijk geen flauw idee.

  Bron: RTL Nieuws

  Weer een referendumpots? Ja duh, daar krijgen we voor betaald! Ehhh… Daar zijn we vóór. Jullie dus als het goed is ook. Zo potsen wij alle referendumposts hier. Daarnaast zijn wij van Retecool natuurlijk ook super behulpzaam. Zo weten wij bijvoorbeeld precies wat je moet doen als je wakker wordt met een neushoorn in je woonkamer. Want dat overkomt iedereen wel eens. En tenslotte vinden het heel leuk als u ons volgt op Twitter en de moeder liket op Facebook.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN