More

  RECENTE POSTS

  Oekraïne Referendum: News Roundup 16 maart 2016

  Tot het referendum op 6 april aanstaande begint Retecool de dag met de Referendum News Roundup.

  Geenpeil sommeert alle Gemeenten met 25%+ daling in stemhokjes

  Naast Forum voor Democratie van huisvriend Thierry Baudet heeft ook de Stichting Geenpeil alle gemeenten met meer dan 25% daling in het aantal stemhokjes op 6 april gesommeerd dit te herzien, of anders legale stappen in hun broekje.

  Bron: Geenstijl.nl

  Een lastig dilemma voor links

  Lennart Feijen twijfelt nog wat hij gaat doen met dit referendum over het associatieverdrag met de Oekraïne. Of hij gaat niet stemmen, of hij stemt Ja om een signaal naar de Oekraïense bevolking af te geven dat zij welkom zijn bij Europa. Bas Schuiling stemt niet, aangezien de toekomst van de Oekraïense bevolking niet in Nederland wordt bepaald maar in Oekraïne zelf. “Het referendum van de gemiste kansen”, aldus Feijen en Schuiling.

  Bron: Sargasso.nl

  Vier verkiezingsborden in Stichtse Vecht rondom referendum

  De gemeente Stichtse Vecht besloot eerder geen verkiezingsborden te plaatsen vanwege het referendum over de associatieovereenkomst tussen de EU en Oekraïne. Op verzoek van de SP heeft de burgemeester besloten het besluit te herzien en vier verkiezingsborden in de gemeente te laten plaatsen.

  Bron: RTV Stichtse Vecht

  Oekraïne-referendum leeft onder ouderen

  Driekwart van de ouderen is van plan te gaan stemmen tijdens het aanstaande ‘Oekraïne-referendum’. 16 procent twijfelt nog. Dat blijkt uit een enquête onder 1366 bezoekers van PlusOnline, de website van Plus Magazine.

  Bron: Plusonline.nl

  Advocaat slaat gemeente om de oren met uitspraak

  Gisteren is het Forum voor Democratie in het gelijk gesteld door de Rechtbank Oost-Brabant die heeft geoordeeld dat de gemeente Son en Breugel onrechtmatig en onzorgvuldig handelt door het aantal stembureaus voor het referendum op 6 april met zeventig procent terug te brengen. Daarom wordt nu ook de gemeente Pijnacker-Nootdorp aangepakt door advocaat Kennedy Van der Laan, die naar eigen zeggen opdracht heeft gekregen om alle “ondemocratische gemeenten” te sommeren om het gebruikelijke aantal stembureaus op 6 april in te stellen.

  Bron: Telstar Online

  Weer een referendumpots? Ja duh, daar krijgen we voor betaald! Ehhh… Daar zijn we vóór. Jullie dus als het goed is ook. Zo potsen wij alle referendumposts hier. Daarnaast zijn wij van Retecool natuurlijk ook super behulpzaam. Zo weten wij bijvoorbeeld precies wat je moet doen als je wakker wordt met een neushoorn in je woonkamer. Want dat overkomt iedereen wel eens. En tenslotte vinden het heel leuk als u ons volgt op Twitter en de moeder liket op Facebook.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN