More

  RECENTE POSTS

  Oekraïne Referendum: News Roundup 14 maart 2016

  Tot het referendum op 6 april aanstaande begint Retecool de dag met de Referendum News Roundup.

  “Referendum wordt Russische roulette”, Hans Goslinga

  Nederland kent geen referendumtraditie en dat wreekt zich. Als je straks bij het referendum over het associatieverdrag tussen de EU en Oekraïne een ja-stem uitbrengt, loop je het risico het ‘nee’ aan een overwinning te helpen. Kan het nog gekker? Misschien wel, maar dit is al gek genoeg en maakt van het referendum op 6 april een Russische roulette.

  Bron: Trouw.nl

  Wilders naar Loosduinen voor Oekraïne-referendum

  PVV-leider Geert Wilders gaat woensdag 23 maart in Loosduinen campagne voeren in het kader van het Oekraïne-referendum.  De PVV-voorman gaat met lokale partijpolitici op pad om de Loosduiners ervan te overtuigen dat ze tegen het EU-associatieverdrag met Oekraïne moeten stemmen bij het referendum op 6 april.  PVV-leider Wilders ging al eerder naar deze Haagse wijk om te flyeren. De vorige keer was in maart 2014 voor de gemeenteraadsverkiezingen. Toen zei Wilders dat Den Haag ‘een stad met minder lasten en als het even kan wat minder Marokkanen’ zou moeten worden.

  Bron: De Gelderlander.nl

  Gemeente Maastricht: geen ontmoedigingsbeleid bij referendum Oekraine

  Dat laat de gemeente weten op vragen van raadslid Kitty Nuyts (LPM). Volgens de gemeente worden er op veel plaatsen minder stembureaus ingezet uit financieel oogpunt. Maar Maastricht gaat dat niet doen.  ,,Het organiseren van verkiezingen kost veel geld’’, antwoordt de gemeente op vragen van het liberale raadslid. ,,Als de verwachte opkomst laag is, dan kan het verminderen van het aantal stemlokalen een aardige besparing opleveren.

  Bron: Dichtbij.nl

  Verkiezingsborden voor referendum in Dronten wachten op eerste affiches

  Met het oog op het referendum van 6 april heeft de gemeente haar verkiezingsborden weer geplaatst op diverse plaatsen. Tot nu toe hebben voor- of tegenstanders er nog geen posters op geplakt.  Voor het referendum over de associatieovereenkomst tussen de EU en de Oekraïne werkt de gemeente voor ‘t laatst met de traditionele borden.

  Bron: De Drontenaar.nl

  Weer een referendumpots? Ja duh, daar krijgen we voor betaald! Ehhh… Daar zijn we vóór. Jullie dus als het goed is ook. Zo potsen wij alle referendumposts hier. Daarnaast zijn wij van Retecool natuurlijk ook super behulpzaam. Zo weten wij bijvoorbeeld precies wat je moet doen als je wakker wordt met een neushoorn in je woonkamer. Want dat overkomt iedereen wel eens. En tenslotte vinden het heel leuk als u ons volgt op Twitter en de moeder liket op Facebook.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN