More

  RECENTE POSTS

  Oekraïne Referendum: News Roundup 12 maart 2016

  Tot het referendum op 6 april aanstaande begint Retecool de dag met de Referendum News Roundup.

  Nu wisten jullie dankzij je Retecool dat natuurlijk al tien dagen, maar de rest van de media heeft het ook door: de stembussen voor het referendum zijn geopend!

  Eerste stemmen voor Oekraïne-referendum al uitgebracht

  Ruim 16.000 Nederlanders die in het buitenland wonen, willen hun stem uitbrengen voor het referendum over Oekraïne. Zij hebben zich geregistreerd als kiezer en krijgen een brief met een stemkaart en een oranje envelop. Zo kunnen ze per post hun stem uitbrengen.

  Bron: NOS.nl

  Waar gaat het Oekraïne-referendum over? (longread)

  Is Nederland voor of tegen een associatieverdrag tussen de Europese Unie en Oekraïne? Die vraag staat 6 april centraal in het eerste raadgevende referendum. Wat houdt dit in en waar gaat het over?

  Bron: nu.nl

  Nee-kamp referendum Oekraïne op riante voorsprong

  Nederland stevent af op een afwijzing van het associatieverdrag met Oekraïne. Op een maand van het referendum staat het nee-kamp op een riante en groeiende voorsprong ten opzichte van het ja-kamp: 57 tegenover 43 procent.

  Bron: Volkskrant.nl

  ’Stemmen de moeite waard’ (opinie)

  Je kunt voor of tegen het associatieverdrag met Oekraïne zijn en mogelijk reeds berusten in het feit dat dit verdrag toch wel wordt aangenomen.

  Bron: Telegraaf.nl

  Weer een referendumpots? Ja duh, daar krijgen we voor betaald! Ehhh… Daar zijn we vóór. Jullie dus als het goed is ook. Zo potsen wij alle referendumposts hier. Daarnaast zijn wij van Retecool natuurlijk ook super behulpzaam. Zo weten wij bijvoorbeeld precies wat je moet doen als je wakker wordt met een neushoorn in je woonkamer. Want dat overkomt iedereen wel eens. En tenslotte vinden het heel leuk als u ons volgt op Twitter en de moeder liket op Facebook.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN