More

  RECENTE POSTS

  Oekraine Referendum: Minister Plasterk voor de rechter gedaagd om tekort stemhokjes

  Afgelopen vrijdag om 16:00 verliep een ultimatum dat Thierry Baudet (u weet wel, van die manipulatieve kamervragen opwekkende stemwijzer) met z’n Stichting Forum voor Democratie aan Minister Tapsterk van BiZa had gegeven. En uiteraard was ome Roon veuls te druk met jouw mobieltje kapottappen en geeft hij geen fuck om het referendum.

  Dus krijgt Plasterk legale stappen in z’n broekje van Thierry. Wel leuk is dat Binnenlandse Zaken op de laatste dag nog een briefje eruitfrommelt met “Hé sorry, beetje druk en we willen wel de aandacht geven aan je brief“. Wat ambtenarenspeak is voor “we rekken het nog een weekje en kijken of je je dreigement uitvoert, daarna zien we wel weer en rekken we dat kort geding tot liefst ergens mid april“. Vies ambtenarenspelletje dus.

  We zien dus mild glunderend uit naar de zitting van het kort geding dat Tante Thierry op de Twitters aankondigde, benieuwd of Plasterk en de VNG echt wel wegkomen met hard minder stemhokjes aanbieden, inclusief heel veel geschrapte lokaties in bejaardentehuizen. Vooral omdat het onder het motto “ach, we verwachten toch minder opkomst” gedaan wordt door de burgemeesters, we kijken naar jou Theo Schouten. Democratiehater dat je er rondloopt.

  Weer een referendumpots? Ja duh, daar krijgen we voor betaald zijn we vóór. Jullie dus als het goed is ook. Zo potsen wij alle referendum posts hier. Ook zijn wij van Retecool ook superbehulpzaam. Zo weten wij wat je moet doen als je opeens in een hippe koffietent staat. Wij vinden het sowieso heel leuk als u ons leuk vindt op Facebook.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN