More

  RECENTE POSTS

  Oekraïne referendum: Marianne Thieme is een kutwijf

  Omdat het vandaag Internationale Vrouwendag is op Retecool: een kutwijf. Marianne Thieme van de partij van de dieren wil namelijk graag dat u ‘nee’ stemt op 6 april. En haar argument is: “Oekraïne is een land dat produceert met kinderarbeid en barbaars dierenleed van kolossale proporties”

  Lieve Marianne. Je hebt he-le-maal gelijk. Alles wat je hier zegt is waar. MAAR! (Er is altijd een maar) Wat denk je dat het gevolg is als je dan NEE gaat stemmen?

  A. Er verandert niets in de Oekraïne. De kinderarbeid en het (haalt adem) “barbaars dierenleed van kolossale proporties” zal gewoon blijven bestaan en wellicht erger worden omdat het land economisch verder in het nauw wordt gedreven.

  B. Het kabinet Rutte gaat op zijn flikker krijgen van het Nederlandse volk en Europa krijgt een knauw van Nederland

  Blijkbaar is namelijk het voorkomen en inperken van dierenleed pas belangrijk voor Thieme als mensen in Europa het resultaat daarvan op hun bordje zouden kunnen krijgen, want dat is A. Als je echt begaan bent met de dieren zorg je dat, hoe dan ook, de omstandigheden beter worden. Dat doe je met de samenwerkingsovereenkomst die er nu ligt.

  Als je voor B kiest. dan behoor je tot het Leger des Peils. Die geven namelijk geen fuck om de Oekraine en haar inwoners, maar strijden vooral tegen de Europese Unie. En daar gaat dat hele referendum niet over. Dat gaat over een verdrag waar de mensen in de Oekraine voor gevochten hebben. Waar doden bij zijn gevallen. Omdat die mensen af willen van kinderarbeid. Geen onderdrukking en corruptie meer willen. Dat ze vrij willen zijn. Dat ze zich willen kunnen uiten als homoseksueel. En dat wil jij, Mevrouw Thieme, aan een heel volk, ontzeggen. Kutwijf.

  Weer een referendumpots? Ja duh, daar krijgen we voor betaald! Ehhh… Daar zijn we vóór. Jullie dus als het goed is ook. Zo potsen wij alle referendumposts hier. Daarnaast zijn wij van Retecool natuurlijk ook super behulpzaam. Zo weten wij bijvoorbeeld precies wat je moet doen als je opeens Adolf Hitler blijkt te zijn geworden. En tenslotte vinden het heel leuk als u ons volgt op Twitter en de moeder liket op Facebook.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Ds. Ploppo
  Redacteur
  08/03/2016 - 15:33 15:33

  Nou nou… meteen gaan schelden tegen dat lieve meisje geeft natuurlijk ook niet echt blijk van fatsoen. Zij kan er toch ook niets aan doen dat ze als kind geestelijk misbruikt is met als gevolg dat er een verzonnen vriendje in haar hoofd loopt te fluisteren. Dat maakt rationeel denken lastiger. Wat overblijft is je door emotie te laten leiden. Gelukkig is dat bij Marianne positieve emotie (hamsters zijn lief!!! ), maar dan wordt je natuurlijk wel boos als iemand niet lief voor hamsters is. Met zo iemand praat je niet. Ook al is het om af te spreken voortaan geen hamsters meer te frituren.

  Broeder Bolognese
  08/03/2016 - 15:43 15:43

  Harige gehaktballen nog ‘s aan toe zeg. Ze is totaal niet begaan met dieren. Want als Zevendedagssatanist vreten haar broeders en zusters alleen maar kosher, dus alleen maar onverdoofd-doodvermoorde dieren. Hypocrisie ten top.

  Wobbe
  Wobbe
  Lid
  08/03/2016 - 17:10 17:10

  Die Oekraïeners willen zo graag ook westerse normen en waarden hebben. Neem bijvoorbeeld dat gevalletje MH17. Ze hadden helemaal niemand echt gewaarschuwd dat je daar beter niet kon vliegen. Hadden ze nog nooit van gehoord en bovendien prestige, eergevoel en dat soort dingen in dat soort landen… Maar toen wees onze minister-president ze er keihard op dat we de dingen zo niet doen in de beschaafde wereld en stamelden ze verschrikt sorry, trokken hun portemonnee en stelden de nabestaande schadeloos. Echt, die gasten willen zo graag een beschaafd land worden net als wij… Toch? Affijn, voorstemmen dus, zeg ik! Ze hebben een welgemeende handreiking van ons wel verdiend.

  Chloorhexidine
  09/03/2016 - 10:10 10:10

  Het handelsgedeelte van het verdrag is al van kracht. Ik mag toch hopen dat in dat handelsgedeelte zaken rond kinderarbeid en dierenleed al zijn afgekaart. Als we al wel handel drijven met Oekraïne en niet onder ethische voorwaarden dit doen, omdat men vindt dat dat niet in een handelsverdrag thuishoort, dan zitten we al goed fout.
  Wanneer mensenrechten en dierenrechten in het politieke/militaire deel van het verdrag staan, dan vind ik dat daarom een kwalijke zaak.
  Je gaat toch niet met iemand zaken doen die bloed aan zijn/haar handen heeft? Laat ze vooraf zorgen dat ze een betrouwbare, humane partner zijn. Daarna kunnen we praten over het doen van zaken. Als beloning voor het goede gedrag. Anders is het de omgekeerde wereld. Vanwege externe factoren (geld) wil de regering zich misschien wel aanpassen, maar intrinsiek is de motivatie ver te zoeken. Een perverse prikkel noemen we dat…

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN