More

  RECENTE POSTS

  Oekraïne referendum: Hebben De Onderbuikborrelaars een Punt?

  Van Flepz0r mag ik niet meer reaguren op de Boehneeroepers op Reetbook. Niet omdat ik er steevast met mijn welgevallig gestrekt been inga, maar met name omdat dit neerkomt op Steve Vai die de Jostiband eruit soleert. Met een hand op zijn rug. En een blinddoek om. En oordoppen in. Daarnaast heeft Flepz0r wel zijn papieren voor omgaan met- en het begeleiden van verstandelijk beperkten behaald.

  Maar even alle Thierry Baudet op een stokje, die mensen zitten natuurlijk wel met een stuk zorgen en onvrede. Hebben de Nee-kampers en hun Naakte Molrat niet gewoon een punt? Laten we eens even drie kernargumenten van de Pavloviaanse Neekramp tegen het samenwerkingsverdrag onder de loep nemen!

  In Oekraïne lopen enge mensen rond met ideeën die gevaarlijk nationaal socialistisch zijn.

  Dat is waar. Is gewoon helemaal waar. Maar is het ook waar dat deze gasten heel veel te zeggen hebben in het dagelijks bestuur? Nou, daar zit de nuance. Nee dus want deze partij verloor 30 van haar 37 zetels in het Parlement in 2014 en is nu net zo marginaal als straks de PvdA in 2017. Om even een beeld te geven: de beste Nationaal Socialist, met de meeste partijgenoten, in ons parlement heeft nu 12 zetels maar stevent volgens de laatste peilingen af op een dikke 41 zetels.

  Het samenwerkingsverdrag leidt tot een Oekraïens EU-lidmaatschap.

  Nou nee. Het land voldoet namelijk bij lange na niet aan de zogenaamde Kopenhagencriteria:

  “In 1993 werden de zogenaamde Kopenhagencriteria opgesteld, met het oog op de mogelijke toetreding van de landen in Centraal- en Oost-Europa. Zaken als democratie, de rechtsstaat, mensenrechten en de bescherming van minderheden zijn belangrijke politieke criteria, terwijl een functionerende markteconomie een belangrijk economisch criterium is.”

  DE RUSSEN KOMEN!!! TE PINGUÏN!

  Nou, nee. De Russen laten vooral hun tanden zien, Dat komt omdat de Rus onderhandelt vanuit kracht en niet vanuit schoothondjespositie. De Rus heeft respect voor hen die hen met kracht tegemoet treden. Of dit nou in daden is of in stevige woorden: de Rus floreert erbij. Na harde woorden en stevige onderhandelingen gaat er een glas wodka in en klaar. De Russen gaan over Oekraïne geen oorlog met de NAVO riskeren. Ze zijn dan wel sterk maar er is een dunne lijn tussen mannelijkheid en stupiditeit en zelfs de Russen gaan die niet over. Echter, als je de Rus een schoothondenpootje geeft (we kijken naar jou, Markje Rutte) dan pakt ie je bij je keffershalsbandje.

  De tegenwerpingen van Nee drijven met name op vage aannames, onvrede met Europa (die over de rug van dit samenwerkingsverdrag wordt uitgevochten) en oneigenlijke argumenten. Natuurlijk moet je de onvrede serieus nemen en er zitten best haken en ogen aan Brussel en ook wij hebben zo onze vraagtekens over bepaalde zaken in het verdrag. Maar het niet doen is geen optie. We hebben hier al heel vaak verteld hoe het wel zit en waarom je juist ja moet stemmen maar de belangrijkste is deze: bij een verdrag moeten ALLE partijen zich er aan houden. Zo simpel is het.

  Enfin, resumé Overflakkee: dat gaan de Naakte Molratten en hun onderbuikborrelaars van deze wereld niet willen horen. Die willen geen feiten maar vooral heel angstig vanachter de zandzakken, in grammaticaal onjuiste zinnen vol spelfouten, Boeh! Nee! Bah! roepen. Met hen een redelijke discussie aangaan is zoals schaken met een duif.
  duifje

  Ja! referendumpots, ja!! Ook hier slaan we de subsidie op stuk! Ehhh… zijn we meer dan vóór. Jullie dus als het goed is ook. Zo potsen wij alle referendumposts hier. Ons raaskallend, incoherent en schuimbekkend toeblaffen doet u in 140 tekens op Twitter en ons naar de 1000 likes helpen doet u op reetboek.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Nickolaas Change
  19/03/2016 - 13:03 13:03

  Helder en vooral lekker zakelijk artikel. Oh ja, over die naakte molrat, die naam associeer ik in zijn geval altijd eerder met head en shoulders dan met een bloemenvaas. Is dat vreemd?

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN