More

  RECENTE POSTS

  Oekraine Referendum: Gemeente Zaanstad nu ook voor samenwerking

  Nou is het centrum van Zaandam toch al een ratjetoe van pipo-kleuren, Zaanse huisjes die op elkaar gestapeld zijn door een architect die bij het bedenken een bad LSD-trip had, gemixt met andere wanstaltelijkheden, maar blijkbaar was de ervaring alsof je hordes Primarkshoppers ontwijken mixt met een bezoek aan de Efteling nog niet trippy genoeg.

  Want de appartementen in de Hermitage, het gecombineerde winkel/bioscoop/garage en appartementencomplex naast het station, zijn nu bekleed met de Oekraiense vlag. Jawel! We kunnen er alleen maar vanuit gaan dat dit een poging is van de Gemeente Zaanstad om een stukje referendumpromotie naar de Primarkshoppers toe te doen. Dus, Zaanstad, namens Retecool: welkom in het ja-kamp.

  Weer een referendumpots? Ja duh, daar krijgen we voor betaald! Ehhh… Daar zijn we vóór. Jullie dus als het goed is ook. Zo potsen wij alle referendumposts hier. Daarnaast zijn wij van Retecool natuurlijk ook super behulpzaam. Zo weten wij bijvoorbeeld precies wat je moet doen als je opeens Adolf Hitler blijkt te zijn geworden. En tenslotte vinden het heel leuk als u ons volgt op Twitter en de moeder liket op Facebook.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN