More

  RECENTE POSTS

  Oekraïne Referendum: Foto Fuck Vrijdag, Putin editie

  Nog een paar dagen en dan mogen we stemmen voor het associatieverdrag met Oekraïne stemmen.

  Mooi moment om er weer eens een ouderwetse Foto Fuck Vrijdag tegenaan te gooien. Want een voor of tegenstem zal niet alleen verstrekkende gevolgen hebben voor Oekraïne, ook Vladimir Putin zal er het zijne van denken. Een uitslag voor het associatieverdrag met Oekraïne zal voor Putin een klein drama zijn, maar een uitslag tegen het associatieverdrag is voor Putin reden voor een feestje, want de invloed van Europa zal dan voorlopig niet tegen de Russische grens aan schurken.

  Vandaar een dubbele Foto Fuck Vrijdagopdracht: Foto Fuck hoe Putin er uitziet als er voor het associatieverdrag met Oekraïne wordt gestemd en als je dat niet ziet zitten, Foto Fuck dan hoe Putin feest viert als er tegen het associatieverdrag wordt gestemd.

  En omdat het een echter speciale referendumeditie van de Foto Fuck Vrijdag is, hebben we voor de nummer één tot en met drie een drietal boeken weg te geven, namelijk “De Luchthaven” van Sergej Lojko:

  Sergej Lojko, gelauwerd fotograaf en oorlogsjournalist van de Los Angeles Times was een aantal dagen aanwezig op De Luchthaven, aan Oekraïense kant, als Russische Amerikaan, en publiceerde eind september 2015 zijn roman

  Een kneiterspannend en vooral ontzettend actueel boek met briljante foto’s. Dus klap je photoshop open en aan de slag met die Foto Fuck. Maandag eind van de dag of dinsdagochtend maken we de uitslag bekend (hoewel je die zelf ook kunt bijhouden, want stemmen doe je met klusjes bij de ingezonden foto’s (foto plaatsen door ergens online te jassen en gewoon de URL in de reacties te plaatsen.

  boeken

  Alweer een referendumpots?! Ja. Duh. We zijn voor samenwerken! Taya trouwens ook. Verder zijn we uiterst behulpzaam, bijvoorbeeld als u (in de Ikea) op 2e Paasdag uit moet leggen dat Pasen eigenlijk een soort The Walking Dead is, maar dan avant-le-lettre. Ons “Je bent zelf een Billy-kast” toeroepen kan op Twitter, handleidingen van een doe-het-zelf referendum voorstellen mag ook op Facebook, maar dan wel nadat u onze pagina geliked hebt.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  9 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  9 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  behanger
  Beheerder
  01/04/2016 - 11:04 11:04

  Waar kan ik [s]schieten[/s] uploaden?

  Puh!
  Redacteur
  01/04/2016 - 12:16 12:16
  Morc (niet gegarandeert Taalfaudvrei.)
  Morc (niet gegarandeert Taalfaudvrei.)
  Gast
  01/04/2016 - 13:17 13:17

  ok .. meer voor meme-maandag dan FFV:

  Morc (niet gegarandeert Taalfaudvrei.)
  Morc (niet gegarandeert Taalfaudvrei.)
  Gast
  01/04/2016 - 13:19 13:19

  comment image

  Puh!
  Redacteur
  02/04/2016 - 00:00 00:00

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN