More

  RECENTE POSTS

  Oekraïne Referendum: Altijd pret in het kabinet

  IN HET OEKRAÏENSE KABINET IS HET ALTIJD PRET. NIKS LUISTEREN NAAR SAAIE BETOGEN VAN DIE LULHANNES VAN DE SGP OF 14 UUR VERGADEREN OVER WEL OF GEEN HALAL VLEES IN DE KANTINE. NEE, IN DE OEKRAÏNE GAAN ZE EEN POTJE KLAPPENHAPPEN ALS ZE HET ER NIET MEE EENS ZIJN. ZOUDEN ZE IN DEN HAAG MOETEN DOEN. DAN BLIJFT DE FITSTE TENMINSTE OVER.

  1) HIER. IK HEB JE WIJF AAN LOPEN DUWEN MAAR DE BLOEMEN VERGETEN. AANPAKKEN EN OPZOUTEN.

  2) WAT KAN JE MIJ NIET GOED VERSTAAN? HIER NEEM EEN KNOKKEL SANDWICH!

  3) HE WAT? BEN JIJ DAT DECLARATIE BONNETJE KWIJT? IK ZAL HET EVEN IN JE GEHEUGEN PRENTEN DAT JE ER NAAR GAAT ZOEKEN

  4) WIE ZIJN MOEDER?

  …..Ja mensen. Greef zit in de hoek nu even enthousiast in een zakje te ademen: het werd hem allemaal wat veel. We kregen wat colporteurs aan de deur bij de redactiebunker en van het een kwam zomaar het ander. Tandjes terugzetten in huilende, bloedende gezichtjes blijkt nog geen kinnesinne. Flepz heeft ons verzekerd dat de colporteurs geheel op eigen risico onder het prikkeldraad zijn gekropen en dat we dus niet aansprakelijk zijn voor de Greefwervelstorm die hen ten deel viel.
  Ik heb het maar even op mij genomen om bovenstaande video’s op effectiviteit en techniek te analyseren.

  Video 1: de kruisgrab is een klassieke techniek. Helaas krijgt de uitvoerder te maken met de pile on. Meerdere tegenstanders. Zijn situational awareness was dus niet optimaal. Hierdoor komt hij in een verwurging te zitten (meestal einde verhaal) en krijgt hij onnodig klappen. Beter had hij de bloemen ter afleiding voor de opponent neergegooid om hem vervolgens na het optillen te piledriven.

  Video 2: Een airborne stagedive is nooit een goede aanvalstechniek, tenzij uitgevoerd met de kisten vooruit. De bovenhandse slag in de nek is alleen goed met de vuisthamer. Nu raakt hem net niet lekker en de tegenstander kan terugvechten. Pile on is chaos en wederom zien we later een verwurging en dan is het klaar. De paraplu verdediging tegen projectielen is interessant zolang deze echter niet zwaarder zijn dan een nietmachine.

  Video 3: Slecht uitgevoerde trap naar het gezicht. De man staat op en komt terug met een slagencombinatie. Let even op de haymakers. Als die landen is het klaar met u: onderschat deze niet. Man in het pak heeft duidelijk wat bokstraining gehad maar weet deze niet goed te verzilveren. De aanwezige militairen hebben duidelijk hun systema cursus nog niet gehad en grijpen pas laat in.

  Video 4:
  De ene man tracht via de banken de aanval in te zetten. Let even op de man op rechts: perfecte verdediging. Handen bezwerend op schouderhoogte om zowel te sussen als eventueel af te kunnen weren. Tekstboek Krav Maga. Even verder een wat corpulente man met een dreigvuistje. Rookie mistake: nooit je acties telegraferen! Dan weer de duwtouwtrek met meerdere personen.

  Conclusie: er zit potentie in en met een beetje training is er van de partijen wel iets te maken wat vechten als eenheid beter- en voor ons vooral spectaculairder maakt. Oh. Greef is inmiddels weer een beetje bij en wil nog wat zeggen:
  “IK KAN NIET WACHTEN TOTDAT KEES VAN DE STAAIJ DIE GREET WILDLER HELEMAAL DE KLEURSPOELING GAAT SLAAN MET HET ONDERBEEN VAN MARK RUTTE! ONZE POLLETIEK KAN WEL WAT SMIJTBROEDERSCHAP GEBRUIKEN, NAMELIJK”

  Weer een referendumpots? Ja duh, daar krijgen we voor betaald zijn we vóór. Jullie dus als het goed is ook. Zo potsen wij alle referendum posts hier. In tegenstelling tot sommigen frauderen wij niet met subsidie, zijn we een fan van mensenrechten, en vinden we bepaalde verzetsbewegingen een stuk leuker dan andere. Lekker incoherent Stem Nee-vee ranten zonder eigenlijke argumenten kan op Facebook. Roepen dat mensen af zijn omdat ze andere belangen dan de jouwe dienen kan bij de schreeuwvogel van Twitter.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Poligraf Poligrafovich Sharikov
  09/03/2016 - 14:18 14:18

  Dat gaat helemaal goed komen met dat associatieverdrag!

  wout
  wout
  09/03/2016 - 15:21 15:21

  Mocht de uitslag ‘nee’ zijn, dan vind ik wel dat Rutte dat persoonlijk moet gaan meedelen aan het Oekraïens parlement.

  xaderp.
  Redacteur
  09/03/2016 - 17:51 17:51

  Gevechten in het Oekraïense parlement zijn ondertussen Kunst
  http://cdn0.dailydot.com/cache/a5/dc/a5dc846a6ce591875702654bad3ca7db.jpg

  trackback
  16/01/2017 - 23:17 23:17

  […] een nieuwe vorm moeten vinden voor hun eigen regering. Het is algemeen bekend dat de regering op de vuist gaan in het parlement. [Pluto in het stressgebied van het regeringshuis tien]. De vraag die blijft is, kan Europa daar […]

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN