More

  RECENTE POSTS

  Ocho the Octopus

  Tim Davis is een poppenspeler en tevens de ontwerper van de poppen waarmee hij speelt. En denk nu niet dat het om kleine handpoppetjes of een simpele marionet gaat. Neen! Tim bouwt serieus heersende poppen, voor zo ver je het nog over poppen kunt hebben.

  Want met het bouwen van zijn “poppen” gaat Tim niet echt over één nacht ijs. Zijn laatste creatie bijvoorbeeld, Ocho the Octopus, meet 7meter bij 4 meter en heeft 8 armen die letterlijk alle kanten op kunnen bewegen. Maar ook zijn Arachnobot is gigantisch en minstens zo hard heersend. Helaas heeft Tim verder vrij weinig informatie over zijn andere werken op zijn site staan. En dat is jammer, want wanneer we even door de foto’s scrollen van andere poppen die Tim heeft gemaakt, zien we dat er nogal wat heersende exemplaren tussen zitten.

  Check hieronder in ieder geval twee jijbuizen met Ocho the Octopus en de eigenlijk nog wel harder heersende Arachnobot. Tim en zijn poppen zijn overigens ook te huur, dus mocht je Leeuwarden na willen spelen, maar heb je geen centen om de intens heersende creaties van Royal de Luxe te huren, dan kan je altijd nog bij Tim aankloppen.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN