More

  RECENTE POSTS

  NS: Ons personeel voert geen actie

  Reist u morgen in de spits met de trein rond Amsterdam? Trap er niet in! De NS waarschuwt nu alvast dat er maandagavond in de avondspits mogelijk treinen uitvallen.

  Nou is dat op zich geen nieuws, maar de motivatie voor deze mogelijke treinuitval hadden wij nog niet eerder in het lijstje (stroom-, sein- of wisselstoring, blaadjes/personen/koeien/schapen/kippen op de rails, aanrijding (met een trein, auto, fiets of persoon), vierkante wielen, sneeuw, ijs, warmte of gewoon geen aanwijsbare reden) gezien:

  Dit komt omdat een deel van de NS-medewerkers heeft aangegeven vanaf 17.00 uur een werkoverleg te houden en wellicht het werk te onderbreken in de regio Amsterdam. Het is nog onduidelijk hoeveel medewerkers meedoen en hoe groot de overlast voor reizigers daadwerkelijk wordt.

  Daar het ons wat bevreemdend overkwam dat het personeel op eigen kracht kan beslissen dat er minder treinen rijden omdat er overleg nodig is, gingen wij er voorbarig van uit dat het in dit geval om actievoerend personeel gaat. Echter, bij navraag bleek niets minder waar.

  Werkoverleg bij NS.
  Werkoverleg bij NS.

  Dat ligt volgens mij net iets anders. Het overleg dat gevoerd wordt is geen onderdeel van een actie. ^IB (@ns_online)

  Dat u het dus weet als u morgen mogelijk op een trein die niet komt staat te wachten omdat het überhaupt totaal onduidelijk is wie er overleg hebben, waarvoor en met hoeveel man (maar wel dat het dus GEEN ACTIE is): het is geen actie.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Terra Incognito
  Lid
  30/10/2016 - 20:50 20:50

  Staken, vergaderen… what’s the difference, right?

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN