More

  RECENTE POSTS

  Noodbevel luttelgeest was vervalst

  Op de avond van het noodbevel in Luttelgeest beweerden wij hier al dat het niet volgens de regels ging. Waar onze insteek daarin was dat het noodbevel niet op specifieke personen gericht was en er dus sprake zou moeten zijn van een noodverordening, blijkt het nu op de avond van de verantwoording nog veel erger.

  noodbevelZander Lamme tweette vanaf de verantwoordingsbijeenkomst dat de politie tegen de weggestuurde journalisten zei dat er een noodbevel was. Dit was er niet, dus zette een ambtenaar snel een noodbevel online. Maar dat moet door de burgemeester worden gedaan, dus gold het niet. Verklaart meteen dat het document ook zo snel weer offline was.

  Maar wacht: wij hebben dat document. Wat ons op de avond zelf niet is opgevallen, maar bij nadere beschouwing dus wel op had moeten vallen is dat die handtekening gescand is. Maar dat is het enige: de rest van het document is zelfs te copy-pasten. Kwestie van een plaatje in een pdf geplakt. Blijkbaar zijn we zelfs op de Retecools nog niet zo paranoide dat we gaan zitten kijken of een officieel ondertekend document misschien een gevalletje valsheid in geschrifte is. Jullie begrijpen natuurlijk net zo goed als wij hier in de redactiebunker: daar moet een wobje in.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Flappie
  22/02/2016 - 23:04 23:04

  Een Wobje. Was dat niet een VVD manier van extragratisgeldverdienen? http://nos.nl/artikel/2088362-vvd-fractievoorzitter-in-limburg-misbruikte-wob.html
  En verder: top!

  Hangmat
  Lid
  23/02/2016 - 00:05 00:05

  http://www.omroepflevoland.nl/nieuws/131824/emmeloord-burgemeester-van-der-werff-rijdt-fietser-aan

  Zou hij zelf achter het stuur gezeten hebben? Of was het toch een agent?

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN