De TTIP wordt ons ondanks alle protesten geleidelijk door de strot geduwd. Want blijkbaar willen wij de TTIP graag. TTIP is namelijk een feestje! Eindelijk kunnen wij dan voordelig dingen uit Murica! krijgen waar we niet op zitten te wachtten. Er werd wel wat gemord over het feit dat de Amerikanen de Europese richtlijnen voor voedsel als wc papier gebruiken. We vonden het ook niet leuk dat als Amerikanen hun zin niet krijgen of je per ongeluk iets gebruikt wat erg lijkt op een amerikaans patent, ze met dank aan de TTIP je bedrijf compleet kapot kunnen suen. Maar daar stopt TTIP niet. TTIP is er tenslotte voor U! En ook uw Gezondheid! Dus met de komst van TTIP zet dit niet alleen deur de deur wijd open voor de Amerikaanse pillendraaiers, Maar uw verzekeringsmaatschappij, Tandarts, fysiotherapeut, Ziekenhuis en huisarts is vrijwel direct prooi voor Amerikaanse investeerders. En Amerikanen zijn al zo gezond! Aangezien ze bij het woord Amerika in Politiek Den Haag gelijk een natte plek in de onderbroek krijgen, zal er weinig weerstand zijn. Het zal daarna niet lang duren voor Europa de 51ste staat van Amerika gaat worden. Overlopen omdat een stelletje graaiende pennelikkers dit voor jou hebben beslist. ” Omdat de consument het wil” Zoals ze dat noemen. Terwijl je bij jezelf denkt, Maar dat wilde ik helemaal niet! Wie wil dit in godsnaam! Voor wie nu nog denkt TTIP? WTF? Nog even een korte uitleg onder Meer!

5

Reaguur dan!

Gewoon even inloggen om te reaguren
avatar
Plaatjes
 
 
 
Audio en Video bestanden
 
 
 
5 Reacties
0 Reacties op reacties
0 Volgers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
BismarckIncatorIlluminatus Magnusbijbalbijwout Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
wout
Actief baasje
Newbie
wout

De Amerikaanse komkommers schijnen dan wel weer kaarsrecht te zijn.

bijbalbij
Newbie

Over honderd jaar kijken ze terug en dan is het van : “1600: slag bij Nieuwpoort”, ” 2017: Macht wordt overgedragen aan de corporaties”

Illuminatus Magnus
Newbie
Illuminatus Magnus

Net zoals we het Verdrag van Maastricht en de Euro wilden met z’n allen.

Incator
Newbie
Incator

En als iemand dat grijze land achter de bulldozer nog wat duidelijker geillustreerd wil zien: Days of Destruction, Days of Revolt, van Chris Hedges en Joe Sacco

En niet meer rustig slapen.


Bismarck
Eindbaas!
Eindbaas
Bismarck

Het feit dat Xaderp het niet over TTIP als Het Grote Kwaad heeft baart me ernstig zorgen, want dan kan het zomaar eens echt waar zijn dat het niet zo’n mooi verdrag is.