More

  RECENTE POSTS

  Nog een weekje slapen voor je favoriete ondernemer terugkeert voor seizoen 2!

  Je kunt zeggen wat je wil maar Pablo Escobar was eigenlijk gewoon een steengoede ondernemer die vooral geveld is door een overdaad aan bureaucratie. En zo zie je maar dat minder minder minder overheid best wel goed kan uitpakken als je alle neuzen dezelfde kant op krijgt.

  En daar was Pablo goed in. Neuzen. Hij maakte zo ongeveer eigenhandig het belangrijkste exportproduct van Colombia bekend in de wereld. Nee, deze exporteren ze niet in zulke mate, die houden ze mooi lokaal, en terecht.

  "So much coke, so little time"
  “So much coke, so little time”

  Nou doen er de meest fantastische verhalen de ronde over Pablo Escobar en zijn er tientallen films en docu’s over de beste man gemaakt.

  Netflix bracht vorig jaar seizoen 1 uit van de serie “Narcos”. Hier de trailer van seizoen 1, voor wie nog niet gekeken heeft. Maar dat eerste seizoen bemde echt zo gruwelijk hard de wok uit dat je die eigenlijk in 1 dag achter elkaar wilt zien. “Nee rot op Netflix, ik wil geen pauze, ik wil niet naar buiten, gewoon muil houden en blijven spelen.

  Volgende week komt onze favo ondernemer dus terug in seizoen 2 van de serie, wederom bij Netflix. En zoals tegenwoordig gebruikelijk is, het hele seizoen in één keer.

  "Vitamine C"
  “Vitamine C”

  Dus als op vrijdag 2 september Retecool leeg blijft dan weet u wat er aan het handje is. Wij trekken dan gezamenlijk 1 lijn en bingewatchen seizoen 2 van Narcos. Hieronder vast om op te warmen de trailert van seizoen 2. Wil je in de stemming komen tijdens het wachten? De opening credits (met heersende muziek) hier op Youtube een uur achter elkaar. Geniet0n.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Em Bee
  Gast
  26/08/2016 - 11:41 11:41

  Kenniewachtennie

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN