More

  RECENTE POSTS

  NL-Alert: Amsterdam is vol!

  Delen van Nederland kregen een NL-alert omdat Amsterdam vol is. 020 is overspoeld met voetbalfans die daar de wedstrijd tussen Ajax en Manchester United kijken. Kortom, we kunnen weer rekenen op een hoop chaos. Het is kennelijk zó vol in de hoofdstad dat er een NOODMELDING voor nodig is. Dit gebeurde toen Feyenoord gehuldigd werd ook al en mensen zetten hun vraagtekens bij het noodgehalte van deze mededeling.

  NL-alert

  Op het museumplein kunnen zo’n 100k mensen staan, wat dan ook al aan de hand is, en ook op andere plekken waar de wedstrijd te zien is, staan mensen hutje mutje. Men wordt dan ook middels een NL-alert aangeraden geadviseerd opgedragen niet meer naar Amsterdam te komen.

  Succes

  De wedstrijd tussen Ajax en Manchester United speelt zich af in Stockholm. Aan het begin van de wedstrijd wordt een minuut stilte gehouden voor de slachtoffers van de zelfmoordaanslag in Manchester. Mocht de Amsterdamse ploeg de finale winnen, dan zal de huldiging morgen op het Museumplein zijn. Wij blijven even veilig in de bunker en wensen 020 heel veel succes vanavond.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Hark
  Hark
  24/05/2017 - 21:01 21:01

  Ik kreeg deze noodoproep met bijbehorende angstaanjagende geluiden maar liefst 4x binnen op mijn telefoon. Vier keer. VIER KEER!!! En ik woon niet in Amsterdam en was ZEKER niet van plan me daar vanavond te begeven.

  Het dilemma is nu of ik deze alerts zal uitschakelen en bij een echte ramp niet op tijd de deuren en ramen sluit, of dat ik deze loze alerts toch maar gewoon volgzaam onderga.

  Meneer van Dale
  Beheerder
  24/05/2017 - 23:27 23:27

  Vol? Druk!

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN