More

  RECENTE POSTS

  Digitale Doe Dinsdag – Uitslag en aankondiging

  Bij de tweede editie van de Retecool AI-wedstrijd gingen u en ik enthousiast aan de slag met onze premier. Niet zo makkelijk als het op het eerste gezicht misschien leek!

  Met de redactie buiten mededinging is de winnaar van de Mark Rutte Digitale Doe Dinsdag uiteindelijk Buffelkut geworden, met haar Rutte als Kerstman (?) creatie. Blijkbaar kent Dall-E onze premier trouwens ook relatief beter dan andere tools, die doorgaans toch bij een bronbestand moeten afkijken.

  Met de nieuwe uitslag in de hand is het ook weer tijd voor de aankondiging van het onderwerp van komende week. We blijven deze keer nog even bij Nederland…

  De AI-opdracht voor dinsdag luidt: ‘Hoe ziet Nederland er in een andere realiteit er uit’. Dus: wat is Nederland in een parallel universum, met andere natuurwetten of, nouja, kijk zelf maar.


  Nog even alles van de wedstrijd op een rijtje:

  De regels zijn voorlopig nog simpel: gebruik alleen AI – met eventueel een bronfoto – dus niet nog snel even je naam er in Painten. Welke tool je gebruikt staat vrij, Stable Diffusion, MidJourney, Adobe Firefly… kijk zelf maar.

  Probeer thuis gerust 100 verschillende prompts uit, maar let op: de afbeeldingen die je dinsdag onder het topic zet gelden als inzending. De winnaar krijgt uiteraard weer eeuwige roem en geen shirt.

  5 3 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  23/04/2023 - 14:09 14:09

  Hoe ziet Nederland er in een andere realiteit er uit?
  Land?
  

  nl_anders.jpg
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  23/04/2023 - 14:21 14:21

  Hoera Kwien Kerrelaain, Hoezaar!

  kwienkerrelaain.jpg
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  23/04/2023 - 14:23 14:23

  Giethoorn

  giethoorn.jpg
  Draiz
  Draiz
  Lid
  24/04/2023 - 22:42 22:42

  Nachtwacht

  OIG (9).jpeg

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN