More

  RECENTE POSTS

  Nieuw: Paspoortcontrole in de trein tegen bus- en vrachtautoterroristen.

  In de categorie: uw vrijheden moeten kapot want TERRORISME gaan we nu de busterrorist die binnen enkele dagen na een aanslag kapotdood werd geschoten postuum tegenhouden. Want er nam er ééntje de bus naar Italië en daar gaan we wat aan doen. Door paspoortcontroles in te voeren. In de trein.

  In alle treinen? Nee, niet alle treinen. Tenslotte nemen terroristen alleen de treinen die het meest voor de hand liggen om te controleren. Dat doen ze al helemaal als ze eerder al onder de neus van de veiligheidsdiensten uit het zicht zijn verdwenen.

  Wie trouwens die controles gaat doen? Nog niet helemaal bekend. Vermoedelijk wordt het de conducteur. Die zullen daar echt heul enorm blij mee zijn, namelijk. Niet vanwege het extra werk, hoor. Dacht je dat een klant die een boete krijgt omdat hij niet ingecheckt is met z’n OV-kaart vervelend kon worden? Moet je kijken hoe erg agressie in het OV een probleem wordt als je probeert een terrorist die net een vrachtwagen op een kerstmarkt heeft ingereden te controleren. Die bovendien gewapend is. Briljant plan, toch? Ja, ach, zoals de Belgische woordvoerder zegt (geen grappen over Belgen, nou!):

  Je moet ergens beginnen.

   

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Reet
  Beheerder
  27/01/2017 - 09:58 09:58

  “Je moet ergens beginnen”

  Echt, De WTF is zo groot dat ik het eigenlijk niet eens kan beseffen.

  MadDieu, drukt zijn snor
  Antwoord aan  Reet
  27/01/2017 - 19:34 19:34

  Och Reet. In sprookjes zoals Hans&Grietje wordt een spoor uitgelegd (om de weg terug te vinden).

  De Belgische minister Varkenskop Jambon hoopt dat de veiligheidsdiensten de terrorist eerder vinden als deze een duidelijk spoor incidenten achter laat.

  Bismarck
  27/01/2017 - 11:50 11:50

  Mooi toch, zo’n terrorist die niets te verliezen heeft, die dan in een trein met tientallen tot honderden passagiers op een snelheid 300 km/uur wordt ontdekt door een ongewapende conducteur. Deze maatregel verhoogt meteen mijn veiligheidsgevoel!

  MadDieu, drukt zijn snor
  Antwoord aan  Bismarck
  27/01/2017 - 19:38 19:38

  Onze ex-minister van Veiligheid en Justitie kent mensen, die zich laten rijden dienstwagen en nooit een conducteur tegen komen. Dus wat is het risico?

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN