More

  RECENTE POSTS

  Nieuw In De Tweede Kamer: De Turkenpartij

  Geert, waar ben je god-ver-domme als we je nodig hebben? Gisteravond zijn twee Turken uit de Tweede Kamerfractie van de PvdA geflikkerd, omdat ze openlijk kritiek uitten op het integratiebeleid van minister Asscher. Meningsverschilletje over de rol van de Milli Görüş- en Fethullah Gülenbeweging. Mij moet je het niet vragen, maar slot van het liedje was dat de twee een welgemeend DU SOLLST DEIN MAUL HALTEN !!!EINZ1! van Diedel te horen kregen, omdat die vond dat de twee er zitten (zaten) voor de PvdA en niet voor een paar obscure Turkse belangenclubs. En dat pikten ze niet.
  Maar hé, heb je gezien wat dat verdient, zo’n Kamerlidmaatschap? Dus zitten we nu met nog maar 36 Kamerleden in het zinkende PvdA-schuitje en – en dat is wel erg – de Groep Kuzu-Öztürk. Oftewel de Turkenpartij. Nou, als dat geen islamisering van de samenleving is? Jammer dat Bosma te druk bezig is met het wettelijk vastleggen van Tom Poes, Ieniemienie en Loeki de Leeuw, anders lag er nu ongetwijfeld een fatsoenlijk wetsvoorstel om deze ontwikkeling per omgaande te verbieden.

  turken

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  7 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  7 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Ome Mc
  Lid
  14/11/2014 - 12:06 12:06

  [imgcomment image[/img]

  Broeder Bolognese
  14/11/2014 - 12:07 12:07

  Sesim onlar var!

  Ome Mc
  Lid
  14/11/2014 - 12:10 12:10

  “Kuzu en Öztürk bedrijven, zoals meer allochtone Kamerleden, een manier van politiek die in Nederland ongebruikelijk is: dicht bij hun eigen achterban, waaraan zij zich ook verplicht voelen. ”

  Eigenlijk niet zo heel gek dus, dat ze bij de PvdA niet meer welkom zijn.

  wout
  wout
  14/11/2014 - 13:54 13:54

  @ Ome Mc,

  Dat is typisch politieke eufemisering. Wat ze bedoelen, is dat ze nog corrupter zijn dan de rest van de politici.

  Weirdoinventor
  Lid
  14/11/2014 - 14:26 14:26

  @Max: Ve benim balta!

  G. de Vader
  Gast
  14/11/2014 - 15:14 15:14

  Het is natuurlijk wel raar dat de PvdA Turken op de lijst zet om naar Turkse stemmen te hengelen, maar als die gekozen Turken zich dan expliciet gaan inzetten voor hun achterban, dan is het niet goed. Dat heb je dan toch een beetje zelf uitgelokt, zou ik denken.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  14/11/2014 - 16:45 16:45

  De PvdA wilde graag Turkse stemmen maar geen Turkse stemming in de partij.

  Binnen Milli Görüş- en Fethullah Gülen (handig die copy/paste) zitten inderdaad enge stromingen die wel wat voelen voor een streng islamitische staat. In het verleden zijn er zat schandaaltjes geweest over de financiering van Moskee’s door streng islamitische regimes waarbij deze organisaties betrokken waren.

  Dat je als Turkse politicus .contacten hebt met een organisatie waar heel veel Turken bij betrokken zijn is logisch. Dat hoeft niet te betekenen dat je de standpunten van die organisaties ook onderschrijft.
  Dat blijkt nu dus wel zo te zijn -de loyaliteit is kennelijk erg groot- en dus zijn ze niet meer te handhaven.

  Dat hadden Diedel en Co. natuurlijk allang aan kunnen zien komen, maar hey, zolang het gratis stemmen oplevert en de heren houden zich op de achtergrond knijpen ze graag een oogje dicht.
  Tot gisteren dus.

  Ben erg benieuwd naar de koers die beide heren nu gaan varen. Of ze op de meeste onderwerpen nog gewoon met de PvdA meestemmen of dat ze gewoon nooit in de Kamer te zien zijn en hun salaris en straks wachtgeld opstrijken.
  Het laatste natuurlijk, maar ik hoop toch stiekem op een relletje af en toe.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN