More

  RECENTE POSTS

  Niets aan de hand, allemaal doorlopen, het waren perverselingen!

  Wat een drama in Orlando, maar gelukkig hebben we de Turkse media nog voor een stukje nuance naar demense toe.

  Want volgens de favoriete krant van Recep Tayyip Erdoğan, Yeni Akit, zijn de bezoekers van de LBGT club waar dit weekend 50 doden zijn gevallen door de kogelregen van opgewonden standje Omar Mateen allemaal zo pervers als het maar kan zijn:

  Death toll rises to 50 in bar where perverted homosexuals go!

  Kijk! Daar heb je het al! Het zijn stuk voor stuk ransapen, die verdienen het volgens Yeni Akit blijkbaar om kapot geschoten te worden door één of andere pannenkoek die haat heeft aan iedereen die anders is dan hijzelf. Wonderlijk toch dat Erdogan geen enkele moeite heeft met dit soort bizarre uitlatingen in een landelijke Turkse krant, maar zodra een krant iets meldt dat niet helemaal in het straatje van de Grote Turkse Leider past, de hel los breekt. THUURKAI ALTAIT NUUMMER ÉÉN!

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  5 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  5 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Møhammed Said al Sahaf
  13/06/2016 - 13:11 13:11

  Ik word er een beetje misselijk van, en niet alleen van dit soort uitlatingen in zo’n Turks vod en de religieus en anderszins gehandicapte homofoben die ineens weer uit alle kieren schoten maar net zo goed van sommige Amerikaanse politici, het soort dat niets liever doet dan homo’s dwars zitten waar ze maar kunnen want god, god en god, en nu ineens voor even de grootste gay-vrienden zijn.
  Zich vergenoegd in de handen wrijvende zakkenwassers die niet konden wachten er politieke munt uit te slaan, “ZIE JE WEL DE ISLAM WHAARAAAHEUH KWIJL” en net zo misselijk van de apologeten die ijzerenheinig tegen beter weten in blijven beweren dat het niks met de islam te maken had, hij had gewoon een humeurtje.
  Overigens las ik in een ander Turks kwaliteitsblad dat het niet alleen om perverselingen ging maar ook om ketters. En dan mag het natuurlijk gewoon.

  horrorneefje
  Lid
  13/06/2016 - 16:11 16:11

  /plust Mo helemaal de tyfus, nou ja, +1 want meer kan niet.

  Chubbychaser
  13/06/2016 - 20:56 20:56

  Ze hebben blijkbaar de tekst ge-edit, zie het niet meer. Ik denk eerlijk gezegd dat de dader een kastnicht was die vanwege dat fijne islamitische geloof niet voor zichzelf uit durfde te komen en daarom een fijne hatecrime heeft gedaan.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  Antwoord aan  Chubbychaser
  14/06/2016 - 13:28 13:28

  Exact… daar lijkt het nu steeds meer op. Hij bezocht de bar vaker, was actief op gay-sites en had mannen mee uitgevaagd.
  Als de (religieuze) omgeving waarin je verkeert dat niet aanvaardt ontstaat er stress en frustratie. Veel potenrammers zijn kastnichten. De fijne Amerikaanse wapenwetten zorgen er vervolgens voor dat het “rammen” tot massamoorden escaleert. Het ligt er zo duimendik bovenop dat het des te stuitender is dat rechts religieus Amerika hier toch weer de meeste vruchten van gaat plukken want… “islamieten zijn slecht, dus gristenen zijn goed en je moet kennelijk nog zwaardere wapens hebben om je hiertegen te kunnen verdedigen”.
  Onder president Trump kan iedere Amerikaan straks ter verdediging zijn eigen tank aanschaffen. Zodra de eerste gek met z’n tank een stadskern plat legt schreeuwt het publiek om anti-tank wapens, drones en tactische nukes.
  Een voordeel is er wel. Op termijn moorden ze elkaar allemaal uit en dat is prima tegen het broeikaseffect.

  Chubbychaser
  Antwoord aan  Ds. Ploppo
  14/06/2016 - 20:47 20:47

  Mmmmm ik was blijkbaar visionair gisteren als ik vandaag het nieuws lees 🙁 Triest dat het zo voorspelbaar is allemaal en het toch niet verandert

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN