More

  RECENTE POSTS

  Next Level Robot

  Als mensen mij wel eens vragen “of ik kan dansen” grap ik dat ik blank ben en dus het ritmegevoel heb van een pingpongbal in een herfststorm. Als ze dan aandringen dat het heus niet zo erg is (geloof mij, ik lijk net een snoekbaars op het droge, qua a-ritmiek) vertel ik ze dat ik de Blanke Mannen Overal Dans, de Robot, erg goed kan. Om vervolgens wat schokkend een voorbeeld te geven. Uit de maat.

  Breakdancen is al zo oud als de jaren 70 en is een dansstijl die in de jaren tachtig vooral bekend geworden is door de Rocksteady Crew. Blanke jongens overal juichten luid: eindelijk een stijl waarin hun traditionele houterigheid niet meer opviel!

  Jake doet een poging tot dansen
  Jake doet een poging tot dansen

  Tegenwoordig zijn er nog steeds breakdancers die de Hoop voor Ritmisch Gestoorden levend weten te houden. Ook in onderstaande video weten deze breakers ons moreel weer een beetje op te vijzelen. Graag uw aandacht voor Poppin Jon en Solto, waarbij we van de laatste vermoeden dat zijn moeder het met een schildpad gedaan heeft.

  Mensen die dingen kunnen met hun lijf, of met een voertuig en ook met andere dingen! Jouw retenkoels laat het je allemaal zien! Met ons mee breaken doet natuurlijk op Twitter! En kijk nu toch eens! We zitten op Facebook, liken maar!
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN