More

  RECENTE POSTS

  Nee, maar nu echt! Nu is de oplossing voor het vluchtelingenvraagstuk echt nabij

  Gisteren meldden we hier op jullie favoriete weblog al dat het helemaal goed gaat komen met het vluchtelingenvraagstuk, maar we hebben inmiddels nieuwe informatie ontvangen dat het nu echt nog veel beter goed gaat komen!

  In Rabat zijn namelijk zo’n 30 actievoerders, verkleed als Aylan Kurdi, op het strand gaan liggen zodat het lijkt alsof ze helemaal vanaf Bodrum zijn aangespoeld op het strand van de Marokkaanse badplaats. En dat is een end hoor! Vergis je niet. De afstand tussen de Turkse kust en Kos is ongeveer 5,5 kilometer, maar de afstand tot Rabat is hemelsbreed al bijna 3100 kilometer en dan heb ik de Straat van Gibraltar nog niet eens meegerekend.

  Kun je nagaan hoe betrokken de demonstranten zijn. Heel erg betrokken. Ik heb via geruchten in de wandelgangen gehoord dat Bono onderweg is naar Rabat om zich op het strand tussen te demonstranten te voegen. Hartje allemaal! Zon, bloemen, lief!

  rabat02

  rabat03

  rabat04

  rabat05

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Møhammed Said al Sahaf
  08/09/2015 - 16:31 16:31

  We moeten het vluchtelingenprobleem natuurlijk wel onder de aandacht brengen, nu is er geen haan die er naar kraait.
  Goed bezig dus.

  Meneer van Dale
  Beheerder
  08/09/2015 - 18:54 18:54

  Mogen dit soort gasten dood? Echt, dat ze op mogen flikkeren met hun zieke aandachtshoerderij! *kotst op ze*

  Ome Mc
  Lid
  08/09/2015 - 20:15 20:15

  Een beetje fatsoenlijk de kleur van het t-shirt coördineren is zo te zien ook te moeilijk. Of die actievoerders zijn kleurenblind. Of beide. In ieder geval hebben ze wel het summum van passief activisme weten te bereiken door het gewoon echt serieus voor elkaar te krijgen actie te voeren door LETTERLIJK met hun luie reet op het strand te blijven liggen. Als er morgen, eh, over 2 weken want buffers, een Dilbert-comic met Wally als activist is verbaast het me niets.

  Bono is echter niet onderweg want die heeft gisteren 3 uur speciaal bier zitten gorgelen in 020. Niet dat dat een bijzonder lange periode biergorgelen is, het zijn tenslotte Ieren, maar het idee is dat hij straks Legolas-stijl op een surfplank door de Zuidas gaat op weg naar het Ziggo-dome en dat dan als awareness-actie voor het gevaar van over water reizen zonder adequaat zeewaardig vervoer bestempelt. Zegt men.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN