More

  RECENTE POSTS

  “Nee” bij het Referendum houdt de integratie van Oekraïne niet tegen

  Als er een negatieve uitslag uit het referendum over het samenwerkingsverdrag met Oekraïne komt, weerhoudt dat Oekraïne er niet van om het integratieproces met de EU voort te zetten, aldus Ambassadeur van het Oekraïense Ministerie van Buitelandse zaken Dmytro Kuleba.

  Hij bekritiseert de ongeïnformeerde anti-campagne die zich puur baseert op het koortsachtige anti-EU sentiment en vond dat er bij het in acht nemen van de uitslag rekening gehouden moet worden met de hoog sceptische sfeer.

  “Als je aan Nederlanders vraagt wat er aan de overeenkomst veranderd moet worden waardoor ze het prima zouden vinden, geeft niemand antwoord.” ~Dmytro Kuleba

   

  Weer een referendumpots? Ja duh, daar krijgen we voor betaald! Ehhh… Daar zijn we vóór. Jullie dus als het goed is ook. Zo potsen wij alle referendumposts hier. Zien hoe ongeïnformeerd de gemiddelde tegenstemmer op de huishoudbeurs is doet u hier. Ons de moeder stalken op Twitter is met wederzijds consent en schelden dat we eurofiele landverraders zijn mag in de comments en op Facebook.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  SourceInterfax

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  kenny013
  kenny013
  Gast
  13/03/2016 - 14:16 14:16

  Ah, dus dat associatie verdrag is helemaal niet nodig…..

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN