More

  RECENTE POSTS

  NCTV: Extreem-rechts radicaliseert mogelijk. RTL: Niet Geert z’n schuld!

  Het Dreigingsbeeld Terrorisme Nederland plofte weer op de mat en zoals gewoonlijk moet u gewoon heel erg bang zijn. Jihadisten, salafisten, transnationale netwerken, kleinschalige cellen en eenlingen vormen totaal gezien een “complex dreigingsbeeld”. Gezien de ontzettend effectieve werking van kennis over de Bataclan-terroristen in België vermoeden we dat dat code is voor: “We zien zelf ook door de bomen het bos niet, maar het is wel eng”.

  Het Dreigingsbeeld in de maand maart kenmerkt zich echter door het aanstippen van de radicalisatie van extreem-rechts. De aanslag op een Moskee in februari leidde tot de aanklacht ‘brandstichting met een terroristisch oogmerk’, wat betekent dat het OM dit als terrorisme ziet. De NCTV concludeert op basis van verschillende incidenten dat de “#kominverzet”-actie misbruikt wordt door extremisten die verder willen gaan dan geweldloos verzet. Daar is weinig nieuwswaardigs aan zou je denken, maar RTL vindt dat het meest nieuwswaardige aan het rapport en niet bijvoorbeeld iets als:

  Binnen extreemrechtse groeperingen en individuen zet de verschuiving van ‘klassiek’ (neonazistisch) extreemrechts naar anti-islam(isme), die sinds anderhalf jaar waarneembaar is, door.

  Of bijvoorbeeld zoiets als:

  Indien inderdaad sprake is van een terroristisch oogmerk dan is het de eerste keer dat in Nederland een (mislukte) terroristische aanslag plaats vond gericht op migranten of moslims. Meer van dergelijke incidenten kunnen niet worden uitgesloten.

  Juist. Dus er is officieel een terroristische dreiging rondom de anti-immigrantenbeweging en anti-islambeweging die door de NCTV ‘ zorgelijk’ genoemd wordt omdat de intesivering van incidenten de ‘drempel om ook geweld te gaan gebruiken’  kan verlagen en het nieuwswaardige daaraan is dat er een klein stukje terechte nance naar de mensen toe wordt toegevoegd zodat men niet denkt dat de NCTV Wilders daarvoor verantwoordelijk houdt. Way to go, RTL.

   

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Dit was Ahmed
  Dit was Ahmed
  17/03/2016 - 09:54 09:54

  Leuk, al die mini dreigingkjes. Maar de echte aanslag zal plaatsvinden in het voorjaar van 2017, wanneer alle stemgerechtigde debielen worden losgelaten in de stemhokjes om Geert de macht te geven om ons land echt helemaal te slopen.

  trackback
  17/03/2016 - 10:08 10:08

  […] Nederland dat Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) Dick Schoof …NCTV: Extreem-rechts radicaliseert mogelijk. RTL: Niet Geert z'n schuld!retecool (satire)alle 31 […]

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN