More

  RECENTE POSTS

  Nancy’s Huishoudbeursbruiloft: hoe en waarom lees je hier!

  Daar staat ze dan. Het is de mooiste dag van haar leven. Maanden heeft ze zich erop voorbereid. Nancy is 28 en heeft zich netjes bewaard voor de ware man. Ze had een flink lijstje hoor. Niet dat het helemaal gelukt is, want echte liefde overwint alles – dus ook een eisenlijstje, maar ze vindt van zichzelf dat ze een flink aantal punten op het lijstje aan heeft kunnen vinken.

  Thijs is heel betrouwbaar. Nou ja, goed, hij gaat wel eens stiekem een frietje halen bij de snackbar, maar dat ziet ze door de vingers. Toch is hij heel betrouwbaar. Elke zaterdag komt hij Nancy ophalen op uit te gaan. Vorig jaar vroeg hij het. Bij de shoarmatent. Ja, spannend was dat. Ze had het helemaal niet zien aankomen, na pas 2,5 jaar daten, maar toen hij op z’n knieën ging moest ze toch wel even een traantje laten. Het romantische
  moment werd een beetje bedorven toen er iemand met een biertje teveel over Thijs struikelde en bijna zijn broodje met flink wat knoflooksaus over Nancy heen gooide. Een paar spetters knoflooksaus kwamen op haar haar en rug terecht toen het broodje met een knal tegen de toonbank kwam. Maar het kon het moment niet bederven hoor. Ze moesten er allemaal een beetje om lachen en toen heeft ze toch nog “ja” gezegd.

  Vrijgezellenfeest

  Vorige maand was haar jurk al af. Dat was wel wat spannend hoor. Hij heeft wel 400 euro gekost, dus het was zaak dat Nancy hetzelfde gewicht zou hebben vandaag. “Haar” Thijs heeft hem natuurlijk nog niet gezien, want dát mag niet. Gelukkig houden ze hem ook bezig. Zijn vrijgezellenfeest is de avond voorafgaand aan de bruiloft. Ze heeft de jongens wel gezegd dat ze het niet te gek mochten maken, maar ze begreep van haar vriendinnen dat het feest óók op de beurs was. Malle jongens waren het toch, hè?

  Het idee

  Het was zijn idee geweest, vertelt Nancy. Vorig jaar had ze hem mee genomen naar de Huishoudbeurs en hij had het er verschrikkelijk (…) leuk gevonden. In eerste instantie was hij niet overtuigd geweest, maar nadat ze een paar uur door de Food&Drinks-hal waren gelopen was hij toch wel van mening verandert. “Stel je voor,” zei hij toen met een grote grijns op zijn gezicht, “dat er hier mensen zouden gaan trouwen.” “Oh, Thijs! Wat een romantisch idee!”, had ze meteen enthousiast gereageerd. Het moment werd wel een beetje bedorven doordat er net op dat moment een vrouw met een trolley over Thijs zijn voet heen reed. Zijn hele gezicht was vertrokken van de schrik. Maar ze was wel blij dat hij het had voorgesteld.

  Kort, maar pittig

  Blij als een kind is ze. Nancy is wel bang dat ze een traantje gaat laten, straks. Haar haren zitten helemaal netjes: speciaal voor deze dag zitten er glitters en ornamenten in het anders zo pittige kapsel, dat ze vorig jaar kortgeknipt heeft. “Ja, dat is hier helemaal het ding. En ik voel me hier zo thuis ook, op de beurs. Overal van die gezellige stelletjes, weet je?”

  De huwelijksnacht

  Haar huwelijksnacht? “De Family & Fun afdeling dachten we aan. Wel zo handig, want dan kunnen we daarna ‘s morgens in één keer door naar de negen maanden beurs.” Nancy giechelt een beetje. “Dat heb ik nog nooit gedaan, hoor. Spannend, hè?”

  Retecool wenst Nancy de dag van haar leven, en Thijs veel sterkte en gratis drankjes.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Wtrdk
  Lid
  17/01/2017 - 13:55 13:55

  Ik neem aan dat RCTV dit live uitzendt?

  Bismarck
  18/01/2017 - 13:44 13:44

  “het anders zo pittige kapsel, dat ze vorig jaar kortgeknipt heeft.”
  Zeker de dag nadat Thijs op zijn knietjes was gegaan?

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN