More

  RECENTE POSTS

  Moordenaar Lino Emerenciana wil van internet af

  Lino Emerenciana, die in 2005 in Barendrecht zijn vrouw doodde en daarvoor 12 jaar cel en tbs kreeg, vindt het enorm kut dat zijn naam op internet opduikt in verband met de moordzaak. Daarom dient vandaag een kort geding, waarin Lino Emerenciana, die zijn vrouw omlegde, eist dat zijn naam uit zoekmachines verwijderd wordt.

  Lino Emerenciana werd destijds onder meer schuldig bevonden omdat hij enige tijd voor de moord enorm had zitten googelen op manieren waarop hij het beste zijn vrouw, moeder van twee kinderen, kon omleggen. Iets dat hij vervolgens dus in de praktijk bracht.

  Eerder dit jaar schreef Lino Emerenciana zelf al (op internet): “Als ik mijn naam “Lino Emerenciana” intyp in Google dan krijg ik als eerste zoekresultaat de URL-link van Rechtennieuws.nl met de hierboven aangegeven inhoud. Conform de uitspraak van het Hof van Justitie van de Europese Unie van 13 mei 2014, Arrest in zaak C-131/12, mag ik u verzoeken om deze koppeling van de Google-resultatenlijst te laten verwijderen.” Lino Emerenciana doelt hiermee op het ‘recht om vergeten te worden’.

  De vader van het slachtoffer stelde in verband met de pogingen van Lino Emerenciana om zijn naam te laten verwijderen van internet: “Het is zeer pijnlijk voor nabestaanden te constateren dat de link naar de naam van de dader is verwijderd.” De man vraagt zich dan ook af of hier iets tegen te doen is.

  Wij wensen moordenaar Lino Emerenciana in ieder geval veel succes met het verdwijnen van internet.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  9 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  9 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  MENEER DE GREEF
  Redacteur
  20/04/2015 - 10:19 10:19

  Gaat dit om Lino Emerenciana die in 2005 op Google opzocht hoe je het beste iemand kon vermoorden en dat op zijn vrouw uitprobeerde? Die Lino Emerenciana?

  Reet
  Beheerder
  20/04/2015 - 10:25 10:25

  Gaat het hier om Lino Emerenciana, die in 2005 zijn vrouw ombracht nadat hij eerst op internet had opgezocht hoe hij zo makkelijk mogelijk zijn vrouw kon ombrengen? Die Lino Emerenciana?

  MENEER DE GREEF
  Redacteur
  Antwoord aan  Reet
  20/04/2015 - 10:29 10:29

  Volgens mij gaat het hier om Lino Emerenciana. Die in 2005 zijn vrouw om het leven bracht nadat hij eerst op Google had opgezocht hoe hij dat het beste zou kunnen doen.

  Wtrdk
  Lid
  Antwoord aan  MENEER DE GREEF
  20/04/2015 - 10:52 10:52

  Nee toch? Volgens mij gaat het hier om Lino Emerenciana. Die in 2005 zijn vrouw om het leven bracht nadat hij eerst op Google had opgezocht hoe hij dat het beste zou kunnen doen.

  Skyclad
  Skyclad
  20/04/2015 - 12:00 12:00

  Mensen, mensen… Ook iemand als Lino Emerenciana heeft recht op privacy, net zoals zijn vrouw die door Lino Emerenciana met voorbedachte rade is vermoord. Waarschijnlijk heeft Lino Emerenciana ook banden met IS en Al Qaida, en is het ook een pedofiel. Ik wens de heer Lino Emerenciana dan ook veel succes met het van Internet verwijderen van al het belastende bewijsmateriaal waaruit duidelijk wordt dat Lino Emerenciana gewoon een moordenaar is.

  G®®†
  G®®†
  20/04/2015 - 12:06 12:06

  Lino Emerenciana? Die zocht ik op facebook maar kon ik niet vinden, niets over de moord op zijn vrouw tenminste. Dus Lino Emerenciana is redelijk onzichtbaar daar.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  20/04/2015 - 12:16 12:16

  Het recht om op internet vergeten te worden is voor veel gevallen de enige manier om eindelijk aan een vervelende lastercampagne te ontsnappen. Lijkt me vooral zinnig als iemand onrecht is aangedaan.
  Voor Lino Emerenciana gaat dat niet op. Lino Emerenciana heeft namelijk iets heel erg stouts gedaan en daarop kan Lino Emerenciana levenslang aangesproken worden. Zo werkt dat namelijk en dan heeft Lino Emerenciana nog geluk, wat de vrouw van Lino Emerenciana kan nergens meer op aangesproken worden en dat is de schuld van Lino Emerenciana. Net zoals de door de Turken gepleegde Armeense genocide gewoon op internet blijft staan (ook al gaan ze op hun kop staan), zo zal de moord van Lino Emerenciana op zijn vrouw er ook voorgoed staan. En zolang Lino Emerenciana daar stennis over maakt, scoort Lino Emerenciana nog behoorlijk hoog in de hitlists ook.

  Ome Mc
  Lid
  20/04/2015 - 12:29 12:29

  In het kader van volledigheid is het wellicht ook belangrijk te melden dat het hier gaat om de moord op Simone van der Kleef en dat het motief de grote klassieker was.

  Vilmer Ramone
  21/04/2015 - 03:07 03:07

  Ik las trouwens op internet dat Lino Emerenciana, die in 2005 zijn vrouw om het leven bracht nadat hij eerst op Google had opgezocht hoe hij dat het beste zou kunnen doen, een kleine piemel heeft.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN