More

  RECENTE POSTS

  JE MOET KIEZEN: BUIKGRIEP OF AIDS (MET VUISTNEUKEN)

  WAT HEB JE LIEVER, TWEE WEKEN BUIKGRIEP OF FULL BLOWN AIDS EN OM DE 3 UUR DOOR EEN DRONKEN BOOTWERKER MET ENORM EELTIGE HANDEN IN JE REET GEVUISTNEUKT WORDEN? DIT IS ONGEVEER DE KEUZE DIE ZE OP 8 NOVEMBER IN DE VS VAN A MOETEN GAAN MAKEN. EEN LASTIGE KEUZE, OMDAT TWEE WEKEN BUIKGRIEP (CLINTON) NIET LEUK IS, EN FULL BLOWN AIDS EN EEN DRONKEN, VUISTNEUKENDE BOOTWERKER (TRUMP) AL HELEMAAL NIET LEUK IS.

  ER IS GEEN ENKELE MOGELIJKHEID OM GENUANCEERD TE DOEN OVER DE TOTALE CLUSTERFUCK DIE DE AMERIKAANSE PRESIDENTSVERKIEZINGEN OP HET MOMENT ZIJN. HET IS KUT, HET GAAT KUTTER WORDEN EN HOE JE HET OOK WENDT OF KEERT, DE KANS DAT HET DAAR DE KOMENDE JAREN LEUKER GAAT WORDEN IS NIHIL. WANT OF HET NU HILLARY “LIZARD WOMAN” CLINTON OF DONALD “LUDICROUS TANGERINE BALLBAG” TRUMP WORDT, IEDEREEN IS ZO ENORM DE FAKKING SJAAK DAT HET HELEMAAL NIET GRAPPIG MEER IS. TENZIJ JE DUS GRAAG NAAR LAST WEEK TONIGHT OF SOUTH PARK KIJKT, DAN BELOOFT HET ECHT COMPLEET DE PAN UIT TE GAAN WOKKEN, QUA HARDOPLACHEN EN BULDEREN.

  MAAR GOED, DAT HELE IDEE DAT TRUMP EEN KANS MAAKT OMDAT REDNECKS NIETS BETERS TE DOEN HEBBEN DAN STEMMEN EN HUN NICHTJE NEUKEN IN EEN ROESTIGE PICK-UP TRUCK ZIT SOMMIGE MENSEN NIET ZO LEKKER. NEEM NU JOSH WHEDON. JOSH IS ONDER ANDERE BEKEND VAN INGETOGEN, TRAGE EN GECOMPLICEERDE FILMS ZOALS AVENGERS EN AVENGERS: AGE OF ULTRON. DAARNAAST HEEFT KAN JOSH SLECHT STIL ZITTEN EN HEEFT ZIJN LEKKERE VINGERTJES IN PRAKTISCH ELK LEUK PAPJE WAT ER IN HOLLYWOOD GEKOOKT WORDT ZITTEN. GOOD FOR YOU, JOSH. GOOD FOR YOU. EN JOSH WIL IETS DOEN. IETS GOEDS. VOOR ‘MURICA, DE WERELD EN ALLES. DUS TROMMELT JOSH EEN FUCKTON AAN LEUKE MENSEN OP EN MAAKT EEN FILMPJE VOOR SAVETHEDAY.VOTE. EN DAAR KENNE WIJ DAN WEER HARD OM LACHEN. WANT HET FILMPJE IS LEUK. ECHT.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  6 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  6 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Weirdoinventor
  Lid
  22/09/2016 - 13:26 13:26

  Vote for the crook, it’s important.

  Bismarck
  22/09/2016 - 13:27 13:27

  Even kijken, Ik herkende Shirley Bennett (Community), de vader van Charlie Sheen (Anger Management en in het echie), Legen, wait for it, Barney Stinson, dary! en Robin Scherbatsky (HIMYM). Iemand meer?

  @topic: Was het niet turd sandwich of giant douche?

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  22/09/2016 - 14:30 14:30

  Ja, lollig filmpje. Helpt natuurlijk geen moer, want het spreekt alleen maar mensen aan die toch al niet op Trump gingen stemmen.
  Als je ECHT wat wilt bereiken dan kun je beter een colonne Monster Trucks bestuurd door lekkere wijven door de swing states sturen en flyers van Hillary uit laten delen waarbij ze beloven in bikini terug te komen mocht Hillary winnen.
  Dat spreekt Joe Sixpack meer aan dan honderd van dit soort spotjes.

  Bismarck
  Antwoord aan  Ds. Ploppo
  22/09/2016 - 17:37 17:37

  “Helpt natuurlijk geen moer, want het spreekt alleen maar mensen aan die toch al niet op Trump gingen stemmen.”
  Het maakt nogal verschil of mensen alleen maar niet op Trump gaan stemmen, of dat ze wél op Clinton gaan stemmen. De opkomst bij landelijke verkiezingen in de VS is al bijna een halve eeuw bedroevend (altijd onder 60%, als er geen president gekozen wordt zelfs vaak onder de 40%) en de wet zit dusdanig in elkaar dat je in de meeste staten weken van tevoren zelf actie moet ondernemen om überhaupt te kunnen stemmen (naar schatting 24% van de stemgerechtigde Amerikanen is niet geregistreerd en mag dus alsnog niet stemmen). Dus beter nu al eens mensen beginnen te porren om zich te registreren, voor ze zich een week voor de verkiezingen realiseren dat Trump gaat winnen en het te laat is om er iets aan te kunnen doen.

  MadDieu, drukt zijn snor
  22/09/2016 - 14:56 14:56

  Er zijn 4 of 5 presidentskandidaten, die in voldoende staten op de kieslijst staan om daadwerkelijk president te kunnen worden.

  En laten we eerlijk zijn, de Democratische kandidaat kan door elke Republikeinse tegenhanger verslagen worden, behalve door Donald Trump. En de kandidaat van de Republikeinen kan door elke Democratische tegenhanger verslagen worden, behalve door Hillary Clinton.
  Ja, de laatste paar decennia maakte buiten deze kandidaten niemand een kans. Behalve bij deze kandidaten; wie van de twee kan de economie en de globale macht het snelst om zeep helpen.
  Of de kiezer zich bedenkt voor 8 november? Hoe dan ook, zowel de Democratische als de Republikeinse partij lijken op een faillissement af te stevenen en verkruimelen sneller dan de Lijst Pim Fortuijn.

  Monade
  22/09/2016 - 18:14 18:14

  “DAT HELE IDEE DAT TRUMP EEN KANS MAAKT OMDAT REDNECKS NIETS BETERS TE DOEN HEBBEN DAN STEMMEN EN HUN NICHTJE NEUKEN IN EEN ROESTIGE PICK-UP TRUCK ZIT SOMMIGE MENSEN NIET ZO LEKKER.”

  Fred Reed legt goed uit waarom rednecks op Trump stemmen. Het is kiezen tussen een psychopaat met Parkinson en een narcist met pisstralig haar.

  / Doe mij maar een knuckle sandwich met een toefje raspberry cheer

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN