More

  RECENTE POSTS

  Miss World Nederland Dilay Willemstein blijkt dommer dan je je kunt voorstellen (en niet eens om de redenen die je zou verwachten)

  We werden gisteren geschokt door de mededeling dat Miss World Nederland 2021, Dilay Willemstein, besloten heeft ons land niet te vertegenwoordigen in Puerto Rico op de wereldverkiezingen en de Runner-Up Lizzy Dobbe haar gaat vervangen.

  Dilay had dagen ONDESOEK gedaan en bracht het nieuws (een dag later door de Facebookstoring) naar buiten, omdat ze niet gevaccineerd wil worden, want “Ik ben er nog niet klaar voor om de prik te nemen. Ik voel me er niet goed bij”.

  Nou zijn we nogal van het zelf beslissingen nemen, dus iemand die op basis van gedegen onderzoek beslist dat die iets al dan niet wil doen, daar moet ruimte voor zijn. We zijn goedverdoemme Spanje, Frankrijk, Italië of Abu Dhabi niet!

  Nu is een coronetteprikje halen een redelijk eenvoudige beslissing ons inziens, waarbij de eventuele nadelen opwegen tegen het extreme voordeel, maar fine. Dilay had dus onderzoek gedaan en was er nog niet klaar voor. Net als wijn, heeft voor Dilay de prik nog een tijdje nodig om te rijpen. Wij zijn dus erg benieuwd met wat voor Pullitzermateriaal we van doen hebben. Enkel op basis van de glamourfoto’s die we op de interwebs aantroffen zou iemand kunnen zeggen dat ze er wat dommig en oppervlakkig uitziet en vermoedelijk zich op zou kunnen houden met een stelletje bontkraagscooterrijders bij het winkelcentrum in Wapserveen. Maar wij zijn zo niet, wij doen wèl onderzoek. En wat er uit dat onderzoek kwam zal u verbazen! Eerst kwamen we een video tegen over haar nominatie:

  De gebruikelijke missplatitudes over dat ze geen bikinironde wilde doen en dat het over het innerlijk zou moeten gaan. Want bij een verkiezing voor de mooiste doos is de inhoud naast het uiterlijk van de doos inderdaad ook een punt van aandacht. Er fluisterde iemand dat die ring in d’r neus meteen de suggestie werkt dat het een koe is. Maar dat is natuurlijk niet waar, want ze heeft niet het wettelijk verplichte gele oormerk.

  Maar we zijn nog niet klaar, we geloven niet zomaar alles wat in de MSM staat natuurlijk! We zijn geen sheeple!1!!1!!! Dus zijn we naar de vlogpagina van Dilay getogen (ja, het vlogt) en wat we daar aantroffen zal je kaak op de grond doen stuiteren van verbazing.

  https://www.youtube.com/watch?v=FjGL6D0rINQ

  Bij een marketinggenie van het niveau Dilay Willemstein verwacht je natuurlijk een heldere strategie en visie op het hele socialmedia gebeuren (zie vorige video waarin ze figureert met haar Hoofd Social Media). In deze video zien we haar mental coach zangcoach ambulante begeleider vriendje <terugluisteren voor de naam> [red: het klinkt als Djordy] die naast haar obligate “langsrijden op de scooter en toettoet doen” shots filmen ook (LET OP, SPOILER ALERT) het meest verstandige in de hele video zegt.

  Maar voor we daarbij komen laat Dilay de specialiteit van de lokale seni çatal zien, geeft ze tussen neus en botoxlippen door ook nog even kledingadvies, ook krijgt u wat makeuptips vanuit de badkamer en geeft ze zelfs een inkijkje in alle touristtraps die je kunt bedenken in een Turkse badplaats met gullible kuttoeristen die net koud van het vliegtuig zijn gestapt.

  Dingen die Dilay verder doet zijn gekruid en gezouten vlees aan zwerfhonden geven (want waarom een probleem bij de wortel aanpakken als je de hele buurt onder de hondendiarree kunt krijgen voor minder geld) en lekker sushi eten (in Turkije). Daar komt <naam nog opzoeken> [red: verderop klinkt het niet als Djordy, voorlopig maar Djordy aanhouden en meer ONDESOEK doen] om de hoek die volgens Dilay het niet lekker vond want dat vindt hij ALTIJD, maar die zelf volstrekt correct stelde dat als je naar Turkije op verkaansie gaat, je daar geen goede sushi gaat krijgen.

  Mocht u nu denken “Laat die meid nou eens uitspreken, dan komt er vast iets interligents uit!”, dan nemen we u mee naar 14:14 in de video. Dus u zult begrijpen, dat als ze bij het OMT nog een vacature hebben, wij Dilay voordragen voor de positie.

  5 4 stemmen
  REET DEZE POTS!

  19 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  19 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  07/10/2021 - 10:43 10:43

  “Echte schoonheid zit van binnen”: vlogvagina

  Reet
  Beheerder
  07/10/2021 - 10:50 10:50

  loopt naar buiten en ziet binnen 10 seconden zo 14 vrouwen die aantrekkelijker zijn

  Reet
  Beheerder
  Antwoord aan  Flepz0r
  07/10/2021 - 11:20 11:20

  LOLOLOL!

  Reet
  Beheerder
  07/10/2021 - 11:26 11:26

  Lizzy Dobbe, de wat hoekige versie van bouwvakker Davina Michelle.

  Der Webmeister
  Beheerder
  07/10/2021 - 14:11 14:11

  De keuze was dus heel simpel: vaccineren en naar de Miss World verkiezingen gaan, of aan je “principes” vasthouden, niet vaccineren en dus niet gaan.
  En toch loopt mevrouw Dilay te janken dat ze geen keus heeft.

  Rocco
  Rocco
  Gast
  08/10/2021 - 09:29 09:29

  #PureBlood

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  08/10/2021 - 12:37 12:37

  In de eerste video heeft ze het op 57 sec. over een vriendin die “schitzofrinitis” heeft. Ik heb het 14 keer teruggespoeld en dat is echt wat ze zegt. Persoonlijk heb ik nog nooit van schitzofrinitis gehoord, dus haar medische kennis is kennelijk echt fenomenaal. (ik gok dat dit een aandoening betreft waarbij iemand zich inbeeldt telkens in een ander oor een pieptoon te horen) Als iemand die zo’n medische kennisbank achter haar neusring heeft opgeslagen zich niet wil vaccineren, wie ben ik dan om haar terecht te wijzen.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  Antwoord aan  Flepz0r
  08/10/2021 - 13:51 13:51

  Moet je wel toevallig in het goede oor lullen…

  Mav
  Mav
  Gast
  Antwoord aan  Ds. Ploppo
  10/10/2021 - 16:31 16:31

  Wat lul jij?

  Mav
  Mav
  Gast
  10/10/2021 - 16:29 16:29

  Dus, wie is er zo stoer om mij te vertellen wie dit heeft geschreven

  Binx
  Binx
  29/04/2023 - 14:38 14:38

  Het idee, oei! Help!

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN