More

  RECENTE POSTS

  Misdaadteam Zware Criminaliteit in Amsterdam wordt opgeheven om meer bonnen te kunnen schrijven

  In de Amsterdamse wijk IJburg, de kinderrijkste wijk van de hoofdstad, worden alle verkeersdrempels verwijderd en gaan de meeste wegen geasfalteerd worden. Vooral bij lagere scholen zal dit het geval zijn. Zo kan de doorstroming in de wijk gegarandeerd worden.

  Haha, gekkigheid natuurlijk. Zoiets bizars gaat uiteraard niet gebeuren, toch? Stel je voor zeg! Maar wacht! We hebben het hier wel over Amsterdam. Die stad waar GroenLinks sinds enige tijd de dienst uit maakt en waar Femke uhm uhhh Halsema de burgervader is en tevens baas van de politie. Dat Amsterdam.

  Ook dat Amsterdam waar momenteel een ware tsunami van zware criminaliteit overheen raast. In dat Amsterdam wordt voor het einde van het jaar het misdaadteam zware criminaliteit opgeheven, om zo meer blauw op straat te krijgen. De teamleden worden doorgeschoven naar de basisteams van de stad, want:

  Op deze manier denkt de politie in staat te zijn om voldoende ‘blauw op straat’ te garanderen en ook voldoende mankracht te hebben om de 112-meldingen te kunnen afhandelen

  Ja maar, wut wat? Hè? Feitelijk staat hier dat de politieleiding (lees Halsema) in Amsterdam er dus de voorkeur aan geeft om meer bonnen voor verkeersovertredingen uit te kunnen schrijven. En, in plaats van zware misdaad te bestrijden (die uiteindelijk maatschappij ontwrichtend werkt), de populistische keuze maakt om meer blauw op straat te knallen, want lekker zichtbaar.

  Femke Halsema moet overigens wel oppassen dat haar zoon niet weer op straat gaat lopen staan te zwaaien met een (nep)pistool, want dan moet ze natuurlijk weer lullen als brugman om deze toekomstige draaideurcrimineel uit handen van bureau Halt te houden.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  5 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  5 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Prof.Dr.A.P.E.Pakkie
  Prof.Dr.A.P.E.Pakkie
  Gast
  21/11/2019 - 10:08 10:08

  Regeren is vooruit zien, denk Halsema terecht. Aangezien haar zoon in de zware criminaliteit terecht zal komen, wordt het betreffende recherche team opgeheven.
  Zucht …. de professor wordt zo moe van al die onkunde en creatief boekhouden door politici.
  Biertje ?

  Jack Random
  Jack Random
  21/11/2019 - 10:50 10:50

  “dus de voorkeur aan geeft om meer bonnen voor verkeersovertredingen uit te kunnen schrijven. En, in plaats van zware misdaad te bestrijden (die uiteindelijk maatschappij ontwrichtend werkt), de populistische keuze maakt om meer blauw op straat te knallen, want lekker zichtbaar.”

  Gegeven het feit dat er te weinig agenten zijn, vind ik dit een geheel te billijken keuze. De kans dat ik of één van mijn geliefden door een verkeershufter van de fiets gereden wordt, lijkt me toch wat groter dan omgelegd te worden bij de zoveelste afrekening in het criminele milieu. Ik heb toch liever dat oom Agent de verkeershufters van de weg haalt.

  Prof.Dr.A.P.E.Pakkie
  Prof.Dr.A.P.E.Pakkie
  Gast
  Antwoord aan  Jack Random
  21/11/2019 - 21:42 21:42

  Als je in Amsterdam de verkeershufters van de weg moet halen dan heb je je handen vol. Ik weet niet of je er wel eens komt, maar wat een bende is het daar. Alles krioelt door elkaar en niemand houd zich aan de regels. Het is toch idioot dat de grote criminelen weer hun gang kunnen gaan en dat we lekker burgertjes gaan pesten.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN