More

  RECENTE POSTS

  Milieuzone Rotterdam onderuit gehaald door rechter!

  BREKEND! De rechtbank Rotterdam heeft een belangrijke streep gehaald door de milieuzone in die stad. Alle auto’s van voor 1992 rijdend op benzine mogen alsnog de stad in. We schreven er een ruim jaar geleden al over op je RC.

  Sinds begin dit jaar was er een milieuzone ingesteld in zo ongeveer de hele binnenstad boven de rivier. 14 (inderdaad) mensen gingen in beroep en stonden in maart voor de rechtbank Rotterdam, vandaag volgde de uitspraak.

  Alle auto’s op benzine van voor 1992 mogen gewoon de binnenstad van Rotterdam in blijven rijden en alle boetes moeten door de shredder. Groot feest dus bij onze grote vrinden van Boetecontrole.nl, want daar hebben ze meer dan 200 klanten met boetes in milieuzones, dus die krijgen allemaal hun boete van 99 euro teruggestort!

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  wouzer51
  wouzer51
  Gast
  14/06/2017 - 22:28 22:28

  Waarom willen al die eikels nou toch met hun auto de binnenstad in? Ga toch godverdomme fietsen joh! Zet die tyfus lelijke ruftbak van je lekker in een (terecht schofterig dure) parkeergarage. Echt!?! Jouw plezier boven mijn gezondheid?? Flikker toch op.

  Bismarck
  15/06/2017 - 08:52 08:52

  “de hele binnenstad boven de rivier.”
  Haha, een deel van de Rotterdam ligt in de rivier.

  Hark
  Hark
  16/06/2017 - 16:57 16:57

  Ik begrijp de selectie op bouwjaar niet zo goed. Ik rijd (fiets) regelmatig achter gloednieuwe diesels die meuren als een Mercedes uit ’72. Daar zijn dan kennelijk alle filters e.d. uitgesloopt, want goedkoper. En die stinkbakken mogen wel gewoon de binnenstad in?
  Selectie op jaartal is wel lekker te automatiseren natuurlijk, maar helemaal eerlijk is het niet.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN