Het is even doorbijten vanwege haar snerpende stem, maar ze is vrij grappig op het jaarlijkse Correspondents’ Dinner.

Trump was er alweer niet, niet alleen omdat hij niet tegen kritiek kan, noch langer dan 14 minuten kan stilzitten, het is ook een stuk leuker als hij ergens niet is.

Plus hij is gewoon totaal niet grappig, zelfs als hij het zou proberen. Een aantal grappen die ze maakt zijn gewoon poepflauw, maar dat is het standup effect, er zaten toch een paar keer hardoppe OLO’s bij. Jammer dat je bij Youtube de pitch niet kunt aanpassen.

12

Reaguur dan!

Gewoon even inloggen om te reaguren
avatar
Plaatjes
 
 
 
Audio en Video bestanden
 
 
 
4 Reacties
8 Reacties op reacties
0 Volgers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
HoofdmeesterBismarckHangmatMonadeL B Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Bismarck
Eindbaas!
Eindbaas
Bismarck

Er schijnt in de VS veel commentaar op te zijn geweest. Heeft natuurlijk niets ermee te maken dat het een vrouw is.

Monade
Eindbaas!
Eindbaas

Een Amerikaanse Claudia de Breij, maar dan neukbaar, dat wel. Maar net als Claudia heeft ze geen timing, geen dictie, en geen pointes. Alleen al door Morris Berman’s “Dark Ages America” te skimmen, had ze meer dan genoeg materiaal(*) gehad voor een urenlange epic rant, in plaats van dit pc-riedeltje. Sad.

(*) Bijvoorbeeld het hypocriet belachelijk maken van de ‘Mike Pence Rule’ vs de #Metoo heksenjacht (This time the witches are doing the hunting).

Monade
Eindbaas!
Eindbaas

Naschrift: viz. Stephen Colbert’s complete afglijden naar politieke irrelevantie naar aanleiding van de rel over Kanye West & Donald Trump’s “Bro Fest”: https://www.youtube.com/watch?v=AoINhH4gNw8

/Breng me een nieuwe neger. Deze is stuk, want hij heeft een eigen mening.

Bismarck
Eindbaas!
Eindbaas
Bismarck

Waarom vindt iedereen en zijn Dijkie Claudia de Breij toch zo onneukbaar? Met zulke standaarden ga je dus meer dan 90% van de 40+ vrouwen afwijzen en dat is in Nederland demografomaritaal gezien dan best een groot probleem.

horrorneefje
Eindbaas!
Uber Heerser
horrorneefje

“Mag ik dan in jou….?”

*deun er bij fluit*

Monade
Eindbaas!
Eindbaas

Ik faal om in te zien wat daarvan het probleem is. Er is bovendien ook nog zoiets als ‘het buitenland’, waar horkerigheid en peilloze zelfingenomen domheid (“maarj ik d&ecaute;úg!”) niet worden gezien als lovenswaardige kwaliteiten.

/En trouwen? Tja. En trouwen na 40+? Tja++.

Bismarck
Eindbaas!
Eindbaas
Bismarck

Het zal toch niet als een schok op je overkomen dat als je met iemand trouwt, je de intentie uitspreekt om ook nog na je 40ste samen te zijn? Of dat van alle getrouwde koppels in Nederland de (overgrote) meerderheid boven de 40 is? Ik mag hopen dat mijn vrouw er op haar 43ste nog zo neukbaar uitziet als Claudia.

“Er is bovendien ook nog zoiets als ‘het buitenland’, waar horkerigheid en peilloze zelfingenomen domheidniet worden gezien als lovenswaardige kwaliteiten.”
Daar merken ze in de VS weinig van. Één van de verwijten die Wolf kreeg was nota bene dat ze zich niet had moeten verlagen tot het niveau van de President van de VS.

Monade
Eindbaas!
Eindbaas

Ik mag hopen dat mijn vrouw er op haar 43ste nog zo neukbaar uitziet als Claudia.
You’ve chosen… poorly. (En nogmaals: het gaat er niet om wat je hebt, maar wat je ermee doet.)

Één van de verwijten die Wolf kreeg was nota bene dat ze zich niet had moeten verlagen tot het niveau van de President van de VS.
Amerikanen hebben een zelfreflectieprobleem. Dit geldt dubbel en dwars voor de Democraten. Wolf is puur establishment, en haar roast belichaamt dit. De middelmatige, afgeraffelde presentatie maakt het alleen maar vervelend.

Bismarck
Eindbaas!
Eindbaas
Bismarck

Ah, jij bent de man van Doutzen!

L B
Uber Heerser

Hangmat
Hangmat

Het kapsel, smoelwerk, stem en haar tekst deed mij al na 20 seconden afhaken. Brrr. Waarschijnlijk ben ik bevooroordeeld maar waarom jezelf onnodig op de pijnbank leggen?

Hoofdmeester
Newbie
Hoofdmeester

Wolf was in de korte stukjes die ze had (heeft?) In The Daily Show al veruit het minst grappige van die hele show (wat qua humor ook maar met moeite boven de middelmatigheid uitkwam) en hier is ze precies hetzelfde: ze heeft geen enkel idee, lijkt het wel, hoe je een grap afmaakt of brengt. Zelfs in potentie aardige (voor haar geschreven) grappen verpest ze daardoor volledig.

On een side-note: bestaan de RC’s tegenwoordig (bijna) enkel nog uit VEO’s? Een aankondiging van een aanstaande dood?