More

  RECENTE POSTS

  Mia en Theo Janssen (Nijmegen) zijn peak boomers

  We hebben ze hoor, je kunt stoppen met zoeken. De meest boomerige boomers van Nederland. Mia en Theo Janssen uit de wijk Hatert in Nijmegen. Want er rijdt een bus door hun straat. En dat was eerst niet zo.

  En dus wordt hun onrecht breed uitgemeten in de Gelderlander. Want, iedere 10 minuten rijdt er een stadsbus IN VOLLE VAART OP HUN HUIS AF! Al sinds 20 december overigens, maar hun postduif met klacht was verkeerd gevlogen vermoedelijk. Er zijn overigens in plattelandsgemeenten mensen die dolgelukkig zouden zijn met een bus per half uur door het dorp, maar de standaard in Nijmegen ligt hoog. Zelfs in de Hatert.

  U denkt, dit is De Speld, neen, dit is echt de Gelderlander. Leuk stukje emojournalistiek, mooie foto erbij, dramatisch beeld, een stadsbus op je schoot, behalve dat die journalist nagelaten heeft om ook maar het KLEINSTE KORRELTJE KRITISCHE HOUDING aan te nemen, want de bus rijdt helemaal niet recht op hun huis af. Pak je Google Maps erbij (of je gaat langs, zoals de “journalist”) dan zie je HIER het huis, eerste rode deur rechts, of hier wat dichterbij.

  Ja, er rijdt een bus door je straat en ja die komt dichter bij je raam omdat je geen voortuin hebt, maar waarom ga je dan ook wonen in een huis dat op z’n best ontworpen lijkt door een debiel kind van 3 met een oogafwijking en maar twee kleuren stiften. Moet wel pijnlijk zijn. Je behoort tot de meest succesvolle generatie in eeuwen, blijk je de rode lantaarndrager van de groep te zijn.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Der Webmeister
  Beheerder
  16/01/2020 - 10:02 10:02

  ja jezus, dan moet je ook maar niet aan een weg gaan wonen /s

  Broeder Bolognese
  16/01/2020 - 11:31 11:31

  De meeste fossielen zouden dolblij zijn dat ze geen kilometers te voet hoeven af te leggen tot de dichtstbijzijnde bushalte.
  Zeker geen oorlog meegemaakt.

  refalm
  refalm
  Gast
  16/01/2020 - 16:37 16:37

  Ze zaet un bietje te nuiluh, dà wel heur. Maar d’r was vorig jaar toch wél een bùs ‘n woening in Màlvert deurheen geriede.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN