More

  RECENTE POSTS

  Merol: Geen Reet.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Trollbuster
  Lid
  09/06/2019 - 00:19 00:19

  Huh!? Heb ik me zo erg verslapen na die hele fles Glenmorangie? Is het echt al MAANDAG geweest!?

  Nee maar serieus. Ze ziet er best leuk uit [dijkiemode]ik zou haar doen [/dijkiemode] maar echt wat een bagger maakt ze. Neem een (nieuwe) tekstschrijver die wel wat inhoud brengt. En zangles. Echt, Behanger bewaar deze takkezooi voor de HHM

  Bismarck
  09/06/2019 - 00:27 00:27

  Haha, muzikale wraak voor Retecools eerdere lastercampagne jegens Merol.

  barq
  Lid
  09/06/2019 - 14:01 14:01
  SYl
  SYl
  Lid
  23/07/2020 - 11:11 11:11

  heey dit is je neefje sylfester Stephan Weggezaal maar ik probeer identitijd te beschermen voor jou annonimitijd oome VIELDEBIEL (als ik t goed heb)(hopelijk wel) laat alsjeblieft wat van je horen aan mij in iedergeval ik heb de familie nooit verteld hoe ze met je incontact kunnen komen wel dat t naar omastandigheden goed gaat maar maar thats all maar de dogter van je broer vroeg laatst ook of het goed met je ging maar ja ik heb je nu al zo lang niet gesproken en ben alle mogelijkheden weer verloren dus ik hoop dat je dit op deze manier toch ontvangt we do love you uncle ik kon het ,met jou toch altijd nog beter vinden dan mn pa dus laat aub wat hooren,groetjes syL

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN