More

  RECENTE POSTS

  BBC heeft lef: Meet the Real Housewives of ISIS

  Humor kan je wel aan Engelsen overlaten, ook wanneer die humor een behoorlijk rauw randje heeft.

  Voor haar nieuwe satirische programma Revolting, heeft de BBC namelijk het lef gehad om een nep-trailer gemaakt van de zogenaamde docu-soap “Meet the Real Housewives of ISIS”. En die trailer is hysterisch grappig! Totaal ongepast, maar dat zijn de praktijken van ISIS ook. En waarom zouden we er niet om mogen lachen? Humor is in veel gevallen het beste wapen. Ik durf zelfs te wedden dat 99% van alle moslims de humor hier ook nog wel van inziet.

  Helaas is content van de BBC niet te embedden en dat geldt uiteraard ook weer voor deze trailer. Maar niet getreurd, gewoon even naar de facebookpagina van de BBC, waar de trailer in al haar glorie te bekijken is. Het is overigens diep triest dat je voor het maken van een dergelijke trailer “het lef” moet hebben. Bij Charlie Hebdo hadden ze ook een keer “het lef” om iets grappigs te doen met de islam en we weten helaas allemaal maar al te goed hoe dat is afgelopen.

  Revolting is elke Dinsdagavond te zien op BBC2 rond de klok van elf. Ga dat dus uitchecken!

  5 1 stem
  REET DEZE POTS!

  14 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  14 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Møhammed Said al Sahaf
  04/01/2017 - 16:42 16:42

  En voor wie nog niet dood op fb gevonden wil worden staat ie ook op youtube.
  Maar dan mis je wel de hilarisch verongelijkte reacties van een heel aantal jankmillennials, SJW’s (wie anders?) en nog wat langtenen.

  https://www.youtube.com/watch?v=DOB6UDC-67w

  Møhammed Said al Sahaf
  Antwoord aan  Reet
  04/01/2017 - 17:52 17:52

  Is de BBC zo actief met weghalen dan? Raar eigenlijk, je zou denken dat hoe meer mensen dit zien hoe meer mensen misschien gaan kijken.
  Hoe dan ook heeft je fb-link de absolute meerwaarde van de piepende zure langteenjosti’s. Goud.

  Monade
  Antwoord aan  Møhammed Said al Sahaf
  04/01/2017 - 18:09 18:09

  Neu, gewoon bij Youtube de NSB-knop indrukken en claimen dat een filmpje een auteursrecht schendt. Voordat je hebt aangetoond dat het een onzin-claim is, ben je weer een paar weken verder. Daarna wordt er weer een nepclaim ingediend. Ad nauseam. Standaard sjw-tactiek.

  Møhammed Said al Sahaf
  Antwoord aan  Monade
  04/01/2017 - 18:38 18:38

  Oké, op die fiets. Zou inderdaad wel aardig zijn als de google’s en fb’s van deze wereld de IP’s van universiteiten en campussen eruit zouden filteren als er weer eens een report binnen komt.
  Omdat daar toch het meest van die dreinende safespacekleurboekkliederaars huizen scheelt ze dat zelf ook bakken werk.

  Bismarck
  Antwoord aan  Monade
  05/01/2017 - 13:08 13:08

  Mwoa, de BBC zelf is echt wel rabiaat op plagiaat. Ooit eens een stukje van 20 seconden van een serie uit de jaren ’80 (Blackadder) op youtube gezet. Een paar weken later kreeg ik bericht van youtube dat de BBC (ja ze hadden het echt zélf aangegeven) bij hen had geklaagd dat ik aan het copyrightinfringen was, en dat dus het fragment was verwijderd.

  Møhammed Said al Sahaf
  Antwoord aan  Bismarck
  05/01/2017 - 13:31 13:31

  Toch is er zat van Blackadder (en ander BBC spul, docu’s, Jools Holland etc) te vinden. Dan heeft dat misschien met regio te maken of met een bepaalde tijdsduur, dat het een paar jaar na uitzending (en dvd verkoop) wel weer mag, zoiets(?)
  Of andere rechtenhouders dan alleen de BBC óf gewoon pure willekeur.

  Bismarck
  Antwoord aan  Møhammed Said al Sahaf
  06/01/2017 - 11:10 11:10

  Wat ik wil zeggen is dat jullie wel erg stellig de vinger wijzen naar “SJW’s” (whatever that may be) die “NSB-knopjes induwen”, terwijl die helemaal geen copyrightclaim kunnen indienen. Daarvoor moet je toch echt de rechthoudende zijn, voor Google het filmpje van Youtube gooit. Kijk ook maar eens goed naar het betreffende knopje, het heet “Infringes my rights”.

  En ja de BBC is behoorlijk actief met bannen op Youtube. Zo wordt de Bedrock remix van Cowgirl met beelden uit “the deep blue” geregeld van youtube verwijderd, want BBC-copyright. Ze kunnen alleen de hoeveelheid plaatsingen niet bijhouden, temeer omdat er steeds meer methodes zijn om de zoekalgoritmen te misleiden.

  Monade
  Antwoord aan  Bismarck
  06/01/2017 - 11:21 11:21

  Ze hebben ook geen geldige claim, maar youtube.com verwijdert standaard eerst een filmpje en behandelt dan pas de klacht er over.

  Bismarck
  Antwoord aan  Monade
  06/01/2017 - 15:46 15:46

  Heb je daar enig bewijs voor als het om copyrightclaims gaat? Want ik heb dus nog nooit dingen met (vermeende) BBC-rechten verwijderd zien worden om copyrightclaims van iemand anders dan de BBC.

  Monade
  Antwoord aan  Bismarck
  06/01/2017 - 16:05 16:05

  Ik heb geen direct bewijs voor dit geval, maar het is een standaard intimidatietactiek.

  Gezien
  a) de vele hypocriete en politiek-correct verontwaardigde reacties(*) op de Facebookpagina van de BBC over deze trailer,
  b) het feit dat ik in een handomdraai trailers van andere Revolting afleveringen vond op youtube die er gewoon blijven staan

  Ga ik ervan uit dat dit een ook een poging tot intimidatie is.

  (*) Twee pareltjes:
  1) Revolting moet z’n bek houden want de BBC gedoogde jarenlang kindermisbruik binnen haar gelederen.
  2) Niet grappig. Dit geld had beter kunnen worden gebruikt om Syrische vluchtelingen te helpen.

  Puh!
  Redacteur
  04/01/2017 - 17:19 17:19

  #OMG! #MASIVE!1111!

  Roel Zwaar
  Roel Zwaar
  Gast
  Antwoord aan  Puh!
  06/01/2017 - 09:38 09:38

  Puh! Is that you?

  Puh!
  Redacteur
  Antwoord aan  Roel Zwaar
  06/01/2017 - 14:54 14:54

  Roel?

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN