More

  RECENTE POSTS

  Massale Zelfmoordgolf in Zeeland

  Het is een gitzwarte dag vandaag in Zeeland. Een onverklaarbaar grote groep mensen heeft zich vandaag van het leven beroofd.

  Medici en andere deskundigen staan voor een raadsel, familieleden zijn totaal verrast en blijven ontredderd achter. Er lijkt geen duidelijke oorzaak te zijn, ook ontbreekt een duidelijk patroon. We even spreken kort met een duidelijk aangeslagen directeur van de ADRZ-ziekenhuizen, Wilmar Dingemanse. “Het is niet bevatten. We hebben vandaag van alles binnen gekregen op de IC en de mortuaria liggen vol. Jong, oud, man, vrouw, auto- en allochtoon… we begrijpen er niks van. Opvallend was wel dat mensen vaak geprobeerd hebben om hun oren te beschadigen met puntige voorwerpen die ze blijkbaar bij zich hadden: sleutels, bestek, pennen, nagelvijlen… het ambulance-personeel trof zelfs meermaals een bebloede paraplu aan bij de slachtoffers. Verder viel ons al snel op dat de meeste meldingen kwamen vanuit de oude stadscentra, vooral in Middelburg was het een slachting. In de buurt van de Lange Jan waren 42 slachtoffers te betreuren en nog meer gewonden. Ik heb dit nog nooit meegemaakt. Voor AZG heb ik in Burundi gewerkt, tijdens de burgeroorlog, dus ik heb wel wat gezien maar dit…. dit tart elk voorstellingsvermogen.”
  Een trieste dag dus. Zodra er meer nieuws is, leest u het hier terug op uw favo marge-blog. Gelukkig hebben we nog muziek, muziek brengt troost.

  Hou je van muziek? Hierheen! Niet goed? Klaag maar lekker op de Twitters, wij kunnen je toch niet vast zetten, want we zijn dan wel bevriend, maar geen staatshoofd. Wil je het delen, op de FBees staan +1000 vriendjes voor je klaar!
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Bismarck
  26/04/2016 - 09:44 09:44

  Er staat niet “BREKEND:” voor, dus je weet gewoon al dat het niet waar is.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN