More

  RECENTE POSTS

  Martin Bosma rijp voor psychiater

  Jullie dachten dat Geert af en toe een beetje van het padje is? Maak kennis met zijn partijgenoot Martin Bosma. Volgens Martin werkt “links” aan een snood plan om “de Europese bevolking van Nederland” (Martin doelt hier op het Arische ras) in dezelfde minderheidspositie te brengen als blanke Afrikaners overkwam na het einde van de apartheid. De Afrikaners, dat zijn wij!
  “De Afrikaners van vandaag zijn de Nederlanders van over vijftig jaar of honderd jaar. Kijk in Zuid Afrika wat ons soort mensen daar is overkomen! Daar zijn door toedoen van verraders als Adriaan van Dis, Maartje van Weegen en nieuwslezers Pia Dijkstra (vooral die), de eerlijke, blanke mensen verworden tot proefkonijnen in het multicultureel laboratorium, en uitgeleverd aan de negers. De PvdA heeft dat gedaan! Zij hebben de communistische leider van de terreurorganisatie ANC, de aap Mandela, op een voetstuk gehezen om hun duivelse experiment te kunnen starten. De autochtone, kranige, blanke Nederlandse man wacht een toekomst die gelijk aan die van blanken in Zuid-Afrika. De essentie van de progressieve ideologie van de PvdA, is dat het ons wil doen verzoenen met onze ondergang.”
  Martin, dank voor deze verhelderende uiteenzetting. Vergeet je niet binnenkort je achternaam te veranderen in wargrbll?

  Had ik al wargarblll gezegd?

  Ik ben een vliegtuig. Blanken voorin de bus. Heil Hitler! Prrrr koekkoek. Ik ben Napoleon! Eins, zwei, eins, zwei.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  15 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  15 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  barq
  Lid
  20/05/2014 - 17:31 17:31

  Eerst zien of dit er ook daadwerkelijk zo in staat, dan geloven.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  20/05/2014 - 18:41 18:41

  Langdurig onbereikbaar zijn als Wilders je zoekt vind ik dan wel weer een plusje waard…

  Illuminatus Magnus
  20/05/2014 - 19:03 19:03

  En dan te bedenken dat Bosma de partij-ideoloog en strateeg is. Grote griezels!

  Flappie
  20/05/2014 - 19:24 19:24

  Bosma die was toch van de taqiyah? Zoiets van als je een goed moslim bent dan moet je liegen om in de westerse samenleving je anders voor te doen zodat je de boel kan overnemen en anders ben je geen goede moslim. Over mensen in een hoekje zetten gesproken………
  Engerd, brrr……………

  Roel Zwaar
  Roel Zwaar
  Gast
  20/05/2014 - 20:56 20:56

  Onbereikenbaar.

  /badoem tsssss

  Vilmer Ramone
  20/05/2014 - 21:32 21:32

  Ja maar het is naturlijk wel waar wat Martin daar zegt.

  E.R. Deoz
  20/05/2014 - 22:22 22:22

  Dit moet uitgegeven worden! Is Retecool Literair al in onderhandeling met Bosma?

  Illuminatus Magnus
  20/05/2014 - 22:53 22:53

  Goeie actie om dat nu tegen Wilders’ wens in te publiceren, trouwens, de hufter.

  Hoofdmeester
  20/05/2014 - 23:30 23:30

  Goedkoop om een flauw plaatje erbij te plaatsen van Butthead om zo Bosma’s uiterlijk te bespotten. Plaats dan een plaatje die zijn denkvermogen en intellectuele capaciteiten op een realistische en accurate wijze verbeeldt:
  [img]http://www.hakgroente-instituut.nl/files/small/20071105023258_erwtenfijn-inzet-015-copy.jpg[/img]

  Illuminatus Magnus
  21/05/2014 - 08:00 08:00

  Aan de andere kant…

  trekpet
  21/05/2014 - 08:40 08:40

  Toen Bosma nog directeur was van Colorful Radio:
  “De zender bruist van de ideeen. Op vijf augustus is het bij Colorful bijvoorbeeld ‘Black Hair Day’. Dan komt de kapper van Aron Winter in de studio. ,,Haar is een groot ding in de zwarte gemeenschap’, weet Bosma.’

  http://www.trouw.nl/tr/nl/5009/Archief/archief/article/detail/2779718/2002/07/19/Multi-Media-Colorful-Radio-zender-van-de-integratie.dhtml

  Ik ben er eigenlijk wel voor om de 5e augustus grootscheeps te vieren op de rc’s

  trekpet
  21/05/2014 - 08:43 08:43

  seth/ “vroeger bruiste hij van de ideeën, nu bruist hij alleen nog maar’

  Bobotie, uw dagelijkse zuidvrucht
  21/05/2014 - 09:35 09:35

  De Afrikaners van vandaag zijn de Nederlanders van over vijftig jaar of honderd jaar”, concludeert hij.

  Een begrijpelijk standpunt. Afrikaners (uw correspondent heeft er dagelijks mee te maken) zijn voor het overgrote deel relatief dom, reactionair en provinciaal. Wie zich met PVV’ers omringt kan zich daar gemakkelijk mee identificeren.

  Mandela wordt door Bosma afgeschilderd als de communistische leider van een “terreurorganisatie” die na zijn vrijlating opdracht gaf voor een moordpartij op Zulu’s.

  Typische halve waarheid. Mandela is niet bepaald onomstreden (heb ik al eens een Goudlul pots over geschreven, nu een dooie link). Na Mandela’s vrijlating hebben er flinke slachtpartijen plaatsgevonden tussen ANC en IFP aanhangers (Xhosa resp. Zulu) die om de een of andere reden nauwelijks het nieuws gehaald hebben (/Xaderp). Ik geloof er persoonlijk geen ruk van dat Mandela daartoe opdracht zou hebben gegeven (dat was helemaal niet nodig, ze slaan hier elkaar met graagte zelf de hersens in) maar hij heeft er zeker weinig of niets aan gedaan om het tegen te gaan, iets waarvoor hij ruim voldoende kansen heeft gehad.

  Hij noemt onder andere schrijver Adriaan van Dis, oud-premier Kok, de televisiejournalisten Paul Witteman, Maartje van Weegen en Pia Dijkstra (nu D66-Kamerlid), die hij in de titel ‘handlangers van de ANC-apartheid’ noemt.

  Handlangers gaat wat ver. Maar zeker in de jaren ’90 heeft het ANC veel positieve pers gekregen die m.i. zeker niet gerechtvaardig is, en dat onder het ANC bewind een zekere mate van “omgekeerde Apartheid” een harde realiteit is. De vrijheid waarvoor het ANC gevochten heeft, is in de eerste plaats de vrijheid voor de ANC-top om te doen waar ze zin in hebben. Na 20 jaar “democratie” (lees: het staat voor de verkiezingen al vast dat het ANC een dikke 6o+% meerderheid zal hebben) wordt het land nog steeds geregeerd door een klein clubje onscrupuleuze corrupte nepotisten, en een president die voor een kwart miljard Rand zijn zomerhuisje heeft laten opknappen terwijl het overgrote deel van de zwarte bevolking nog steeds in krotjes woont en zo af en toe 100 Rand per dag verdient, iets waarvan je je kinderen echt niet met een volle maag naar school kunt sturen.

  Een agressieve BEE wetgeving doet er ook niet veel aan om dat te verhelpen. Integendeel; de economie van het land heeft er stevig onder te lijden dat bedrijven nu gedwongen worden de leiding over te dragen aan zwarte Zuid-Afrikanen, puur op grond van huidskleur en niet op grond van bewezen kennis en kunde. De kleuren zijn verwisseld, maar voor de rest klinkt BEE in de praktijk heel erg bekend. Uw correspondent heeft er zelf mee te maken gehad: websites en vormgeving voor overheid of semi-overheid zit er gewoon niet in als je blank en kleine zelfstandige bent, terwijl dat voor zwarte Zuid-Afrikanen in dezelfde positie geen enkel probleem is.. Naar maar waar.

  De partijleider beklaagt er zich intern over dat Bosma lui en onberekenbaar is,

  En dat is weer een typische ANC mentaliteit. Oh ironie…

  G. de Vader
  Gast
  21/05/2014 - 10:39 10:39

  Ik vind het veel meer ironie dat Bosma blijkbaar niet doorheeft dat juist die blanken in Zuid Afrika de immigranten zijn.

  Weirdoinventor
  Lid
  21/05/2014 - 13:17 13:17

  Maar niet heel recent natuurlijk, in de meeste gevallen. Dan is het toch zoiets als derde generatie Marokkanen pesten om hun hoofddoekje. O, wacht…

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN