More

  RECENTE POSTS

  Marokkaan speelt locaties Wilders door en wat er dan gebeurt, gelooft hij zelf niet

  Hier in de bunker zijn we al een tijdje sceptisch over de zware persoonsbeveiliging rondom Gekke Geert. De beveiligers lijken zich vooral bezig te houden met het op afstand houden van journalisten met kritische vragen, zoals “hoe dan?” En kritische kreupelen. Die ook.

  Die scepsis is niet verminderd nu blijkt dat Geert helemaal niet zo goed is beveiligd als hij zelf dacht. Blijkbaar zat er een Marokkaan op zijn team en als koren op zijn molen (want hij gaat nu heel hard ‘zie je wel?!’ schreeuwen) was die Marokkaan ook nog eens crimineel en blijkbaar niet al te blij met zijn verkiezingsretoriek. Dus verkocht hij de gegevens over de beveligingsplannen van Gekke Geert aan een criminele organisatie. En wat er dan gebeurt?

  Niets. Er gebeurt niets. Blijkbaar is er niemand in geïnteresseerd om zelfs als ze van te voren weten waar de wandelende Glorixreclame gaat zijn, een aanslag te plegen. Geen rotje, geen schotje, geen biem. Wel een hoop gejank, maar dat is van Geert zelf, want – uiteraard – gaat hij nu het slachtoffer uithangen en stelt hij zijn publieke campagne uit. Boe-fucking-hoe.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Bobbie rotkop
  Bobbie rotkop
  Lid
  24/02/2017 - 15:02 15:02

  Daar snijd je wel een punt aan wat ik zelf ook al heel lang probeer uit te dragen. Wilders spreekt heel graag over hoeveel gevaar hij loopt en hoe erg hij gebukt gaat onder alle dreiging, maar dat is gezeik voor politiek gewin (ok ok, dat doet hij dan wel weer heel goed, dat dan weer wel), maar hij loopt amper gevaar, gaat ook absoluut niet gebukt onder dat gevaaar, maar geniet met volle teugen van alle aandacht die hij daarom krijgt en alle extra privileges die dat met zich meebrengt. We hebben in de recente geschiedenis 1 politieke moord gehad en dat was die op Fortuyn. Ik kan mij niet voorstellen dat de dader erg gelukkig zal zijn met het resultaat, want Fortuyn was relatief nog best mild vergeleken met de xenofobe idioten die vandaag de dag in den Haag rondlopen (met Geert voorop).

  Weirdoinventor
  Lid
  24/02/2017 - 17:02 17:02

  Brekend nieuws: Het lek heeft helemaal niks gelekt. Tenminste, dat is wat er deze 5 minuten in het nieuws wordt rond geroddeld. Kennelijk heeft hij een vriendin over zijn werk verteld.

  Dehnus
  Dehnus
  Gast
  24/02/2017 - 17:48 17:48

  Komt hem wel heel goed uit he? Gelijk de publieke campagne opzeggen. Hoeft hij helemaal niet meer in discussie! Makkelijk toch, die Britse journalist had ook al zulke lastige vragen. Nu kan hij alleen nog vragen krijgen die hem bevallen zoals “Meneer Geert, hoe groot bent u wel, oh u bent zo fantastisch, hoe bang zijn moslims nu voor u? Heel bang toch? En in die lijn, de VARA is ook bang he?”

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN