More

  RECENTE POSTS

  Marc Van Kampen Zegt Vier Jaar Helemaal Niets

  Marc van Kampen neemt de vrijheid van meningsuiting als PVV-er wel heel serieus. Zo serieus dat hij de vrijheid heeft genomen om vier jaar helemaal niets te zeggen in de Provinciale Staten. Zowel in de adviescommissies als in de plenaire vergaderingen heeft hij zijn lippen stijf op elkaar gehouden. Nu zouden meer PVV-ers dat zo af en toe eens moeten doen, maar hier kan zijn Statenlidmaatschap niet voor bedoeld zijn. Heb je nu zo iets van “Op iemand die zijn boodschap zo subtiel uitdraagt wil ik graag stemmen”, dan zul je goed moeten zoeken, want inmiddels is van Kampen overgestapt naar de partij Voor Nederland, waar hij zijn zwijgen ongetwijfeld zal blijven uitoefenen, want, zo zegt van Kampen over de afgelopen vier jaar: “…Alles is mogelijk. Ik heb veel geleerd.…”

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  6 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  6 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  18/03/2015 - 08:38 08:38

  Als ik niet praat
  Heb ik het niet gezegd
  Heb ik het niet gezegd
  Wist ik er niets van
  Kunnen ze mij niets maken
  Dus ik praat niet

  http://youtu.be/y2v-b_HY_qA

  Frodooh
  Lid
  18/03/2015 - 09:38 09:38

  @Tox . Jeetje die is Retro! Ik wist niet eens dat er meer mensen waren die dat kenden!

  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  18/03/2015 - 10:27 10:27

  Ik luistert zelfs wel eens naar W.A. Mozart, die is van 1756.

  Bismarck
  18/03/2015 - 10:33 10:33
  Incator
  Incator
  18/03/2015 - 11:54 11:54

  Ik heb een, volgens mij vrij revolutionair, idee: als we leerlingen op scholen nou eens laten leren, en mensen in de politiek afrekenen op hun prestaties, ipv andersom?

  Weirdoinventor
  Lid
  18/03/2015 - 19:01 19:01

  Ik heb laatst geleerd dat er bij mannen een direct verband bestaat tussen fysieke kracht en hoe bereid ze zijn te pas en te onpas hun mening te spuien en hun gelijk te proberen te halen.

  Ik zou die gast echt zo kunnen hebben.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN