More

  RECENTE POSTS

  Mannen zijn dom en stupide! Allemaal!

  Zijn we net een beetje bijgekomen van een razende Greef, valt de volgende link op de mat van de bunker over diezelfde pokkeminions. Wat blijkt? Het zijn geheel expres en met opzet mannen! “Seeing how dumb and stupid they often are, I just couldn’t imagine Minions being girls,” zegt de geestesvader Pierre Coffin over de Minions. Oftewel: alleen mannen kunnen dom en stupide zijn?! Lekker dan. Dat mag je dus gewoon blijkbaar zonder ophef zeggen en dan nog zijn er social justice warriors als Asha ten Broeke die denken dat vrouwen in de, uiterst gevoelige en vooral ook zeer belangrijke, kwestie van het gebrek aan diversiteit onder de Minions het slachtoffer zijn. Hou op! Hou gewoon op! Zeg dat over elke andere groep behalve blanke mannen en je hebt minstens de VN, Quinsy Gario, Asha ten Broeke en voor de rest iedereen en z’n schoonmoeder op je dak. Maar over mannen mag je gewoon dat soort dingen zeggen. Mannen hebben namelijk alles misdaan wat er in de wereld is fout gegaan, daarom moeten ze ook dood. Allemaal. Nouja, ok, 90%.

  Wij zijn een paar wasmanden op het strand zetten, want het is te lekker weer om in de bunker te blijven. Nou maar hopen dat mannen nog wel op het strand mogen komen. Je weet maar nooit. Straks is dat ook seksisme.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  20 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  20 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Puh!
  Redacteur
  16/07/2015 - 14:53 14:53
  E.R. Deoz
  16/07/2015 - 14:56 14:56

  Naar het strand mag gewoon nog, maar zorg wel dat alles mooi gladgeschoren is en je een mooie bikini aan hebt. Al dat harige topless tuig wil je niet op het strand hebben natuurlijk.

  grotesnor
  16/07/2015 - 15:53 15:53

  comment image

  Incator
  Incator
  16/07/2015 - 16:22 16:22

  Ik ga gewoon lekker miniongolen, want de eerste link pal onder de tweet van Asha gaat hier gewoon op in. Dit is echt geen onbekend perspectief bij de feminazi’s – nadeel, je moet ze wel eerst [i]lezen[/i] om te weten wat ze schrijven, voordat je roept dat ‘dat dus blijkbaar gewoon ok gevonden wordt.’

  Illuminatus Magnus
  Antwoord aan  Incator
  16/07/2015 - 18:34 18:34

  Ok, ik heb het gelezen, maar er is gewoon geen argument. Niks, nul, nada, zilch. Het is herhaling van woorden zonder enige onderbouwing. Beschuldigingen te over, en ze bestaan allemaal uit “het is seksistisch want het is anti-meisje en anti-jongen.” Dan ben je echt van de ratten besnuffeld.

  Incator
  Incator
  Antwoord aan  Illuminatus Magnus
  16/07/2015 - 19:18 19:18

  Ik constateer wandelende doelpaaltjes. Eerst was het nog ‘jamaarhunnie vinden het ok dat jongens als dom worden neergezet’ en waar dat artikel keurig netjes meldt dat het [i]niet[/i] ok is, dan is dat toch nog niet voldoende. Ik heb in Greef noch Mcs post veel argumenten gezien, maar hee, da’s niet erg. Asha is hier de doorgeslagen activist, niet de schrijvers van het margeblogje dat met twee schuimbekkende posts op 1 dag ingaat op een toch tamelijk onschuldige tweet.

  Maar goed, ik heb natuurlijk wel wat vooroordelen te bevestigen van redelijkheid en meer communicatief gericht etc, dus laat ik ook de argumenten geven: jongens presteren gemiddeld genomen slechter op school en belanden vaker op het speciaal onderwijs (en buiten het onderwijs, en in de criminaliteit.)
  Vooroordelen en stereotypering spelen dan op 3 manieren mee:
  1. jongens leren dat het grappig gevonden wordt als ze zich dom en ruw gedragen, en dat dat is wat de maatschappij van ze verwacht. (De andere worden toch weer de stuudjes, de mietjes en de nerds.)
  2. de overige omgeving leert dat jongens ‘nou eenmaal zo zijn’ en dat je dus ook niet hoeft te investeren in het aanleren van vaardigheden om een beetje meer na te denken en wat te nuanceren en even niet herrie te schoppen.
  3. En er wordt meteen voor de confronterende aanpak gekozen. (En de gevolgen van zo’n confronterende aanpak worden op beeld gezet bij diverse politieaanpakken. Behandel mensen als criminelen, en da’s heel gek, dan gedragen ze zich niet eens als vriendelijke, genuanceerde, meewerkende medeburgers.)

  (En wellicht dat je nu de behoefte voelt om te roepen dat dat toch precies is wat die femi’s willen, dat de mannen niet meer presteren en het zwakke geslacht worden? Dan wil ik je die ruimte zeker geven. Ga je gang. Als je dat nodig hebt om dat nu even kwijt te willen, dan moet daar ruimte voor zijn.
  Ik zou best iets kunnen zeggen dat ze willen dat iedereen zich vooral tot in hun [i]eigen[/i] potentieel kan ontwikkelingen, en niet vooral naar die van wat de maatschappij voor ze klaar heeft liggen, maar voor je het weet ben ik dan ook een doorgeslagen activist. En dat zou ik natuurlijk niet willen.)

  Wtrdk
  Lid
  Antwoord aan  Incator
  16/07/2015 - 20:12 20:12

  Blij dat ik dochters heb

  Illuminatus Magnus
  Antwoord aan  Incator
  16/07/2015 - 20:17 20:17

  De aanname dat je zomaar aanneemt dat wat er op het scherm lijkt te gebeuren is wat ervan je verwacht wordt in het dagelijkse leven is absurd, maar daar is toch het hele artikel op gebouwd. Alsof je je sociale patronen van het witte doek leert.

  > Ik constateer wandelende doelpaaltjes.

  Waar heb je het over?

  > Asha is hier de doorgeslagen activist, niet de schrijvers van het margeblogje dat met twee schuimbekkende posts op 1 dag ingaat op een toch tamelijk onschuldige tweet.

  Wat een beroerde framing. Dat kan ik ook. Asha ten Broeke is een slechte columniste, eentje van het stokpaardjestype, alleen aanhalend wat in haar kraam van pas komt, die blijft zuigen tot er iemand boos wordt, een Geert Wilders van de genderpolitiek.

  Møhammed Said al Sahaf
  16/07/2015 - 17:44 17:44

  De Asha’s van deze wereld zijn natuurlijk altijd leuk om over te schrijven maar misschien moesten we ons maar eens wat minder gaan storen aan dit soort doorgeslagen activisten.
  Dit soort types slaan namelijk altijd tot diep in het onredelijke door, moet ook wel want als ze ooit hun zin zouden krijgen is het enige doel dat ze in hun sneue leven hebben weg.

  Wtrdk
  Lid
  16/07/2015 - 18:39 18:39

  Ik ben opgegroeid met Bud Spencer en Terence Hill, waar geen vrouw iets te zeggen had.
  E.T., waar de enige vrouwen een onwetende moeder en een naieve peuter waren.
  First Blood, waarin vrouwen… eh… wat??? Vrouwen?? Adrian!!!!??? Oh nee, wacht…
  Indiana Jones, waarin vrouwen de hulpeloze gillende meiskes waren. (oke, op Marion Ravenwood na)
  James Bond met Roger Moore, waar vrouwen slechts voor 1 ding goed waren (tenzij ze gekleurd zijn, Grace Jones)
  en nu… ik ben een veertiger die een teringhekel aan vrouwen heeft, ze het liefst vastbindt aan de strijkplank en alle vrouwen zijn rampzalige domme minderwaardige wezenssssss WHAAARGARBL!!!!!!

  Oh nee, wacht….

  Ik heb een zeer intelligente vriendin met een goede baan (beter dan ik zelf 😉 ), ik heb twee dochters die hun mannetje (ehhh, vrouwtje, sorry Asha) staan en ben voor gelijkheid van alles en iedereen… Behalve Asha. Want die doet ‘t er om….

  Møhammed Said al Sahaf
  Antwoord aan  Wtrdk
  16/07/2015 - 18:57 18:57

  Ondanks alle goede voorbeelden in je jeugd van hoe het wél moet zit je nu toch onder de plak dus.

  Wtrdk
  Lid
  Antwoord aan  Møhammed Said al Sahaf
  16/07/2015 - 20:10 20:10

  Damn…

  beheersje
  beheersje
  Gast
  20/01/2016 - 17:19 17:19

  Vrouwen ook, allemaal.

  En ik kan dat weten want ik ben er 1.
  Maar goed, ik wilde dat maar even laten weten, ik kwam hier per ongeluk, weet niet wie Asha is maar die is dus ook dom. En wat is razende greef nou weer, het zou een link [want rood gekleurd] zijn maar als ik klik kom ik gewoon weer op deze zelfde pagina, dan kan ik niet vinden wat razende greef is. Ook dom.

  Heb hier speciaal voor geregistreerd om even te kunnen zeggen dat alle mensen dom zijn, en stupide. En uiterst irritant. Maar sommige vrouwen net ietsje meer dom.
  En sommige mannen ook. [artikel gelezen: Pierre Coffin bijvoorbeeld, wat een oen.]

  Reet
  Beheerder
  Antwoord aan  beheersje
  20/01/2016 - 17:22 17:22

  Duimpje omhoog, omdat je vrouw bent. Zo!

  beheersje
  beheersje
  Gast
  Antwoord aan  Ome Mc
  20/01/2016 - 17:40 17:40

  viva? Nou begrijp ik eindelijk dat mensen zich beledigd voelen, dankjewel, ik had echt geen idee en vond dat het woord -beledigen- geschrapt mocht worden.
  [En dat blijf ik vinden ook, kan het mij schelen dat je mij voor een viva lezeres uitscheld. Zoveel pijn doet het niet, maar best wel eigenlijk, waarvoor nogmaals serieus dank dus]

  MENEER DE GREEF
  Redacteur
  Antwoord aan  beheersje
  20/01/2016 - 17:25 17:25

  RAZENDE GREEF HIER. ZEG, GA EENS BIER HALEN. OF IETS VINDEN VAN ONDERGOED OF GTST.

  beheersje
  beheersje
  Gast
  Antwoord aan  MENEER DE GREEF
  20/01/2016 - 17:45 17:45

  aha. Dacht dat het deze was: http://www.elsevier.nl/Auteurs/Redactie/John-de-Greef/ heb ff gegoogled. Bier is geregeld, porno vind ik kut en ik ga nu koken voor zoontje. [die ook een man is en daarom kan ik feminazi’s niet uitstaan, mijn partner is ook een man en daar moeten ze hun mond over houden] Leuk kennis met jullie gemaakt te hebben! Wat is gtst ? Oh, al gevonden, kijk je naar dat soort dingen? Stupide, inderdaad, allemaal.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN