More

  RECENTE POSTS

  “Mannen met baarden zijn eigenlijk verlegen en onzeker”

  Aldus de wetenschap. Want dit verzinnen we niet zomaar uit onze dikke duim. Mannen met baarden hebben die baard doorgaans om een gebrek op andere vlakken te compenseren.

  Zo zijn mannen die een baard laten staan gewoon verlegen, slecht in contacten leggen en staan doorlopend op het punt hun broekje vol te poepen van angst. Gelijk de hipster-in-opleiding op de foto bovenaan de post. Want we vergaten bijna de laatste optie. HET IS EEN FUCKING HIPSTER. En die kunnen dus echt helemaal NIETS. Buiten kakkend moeilijke koffie drinken en met je Remington rondsjouwen. En dus een baard dragen.

  Zo zijn dus aldus wetenschappelijk onderzoek baarddragende mannen doorgaans gewoon sneue prototype bedplassers.

  Wetenschap. Dat is doorgaans redelijk zwart-wit. Tenzij Sylvana Simons meedoet, maar dan heeft het natuurlijk geen fuck meer met wetenschap te maken. Althans, dunne diarree uitsproeien als DWDD tafeldame heeft zoveel te maken met wetenschap als Thierry Baudet heeft met logica en inhoud. Ons voor raksisten uitmaken doet u in 140 schuimbekkende, loeiende tekens op Twitter. Ons de les lezen omdat u de moeder van Thierry Baudet bent kan op Facebook, dan heeft u dus ook een bord voor de kop.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN