More

  RECENTE POSTS

  Mambo! van Yma Sumac, maar dan niet zoals je verwacht

  Zolang je niet de formatieve jaren van je leven in een Oostenrijkse kelder doorgebracht hebt ken je Mambo! van Yma Sumac wel in een van de vele versies die er bestaat. Het risico van een evergreen coveren is dat pijnlijk zichtbaar wordt dat je echt een enorm talentloze mud hooi blijkt te zijn.

  En daar was Luciano Rosso. Die weet dat hij niet zo goed kan zingen maar deze gast frituurt echt de wok uit qua wat hij met z’n gezicht kan doen. Dus dat doet hij vervolgens. Op de tonen van deze evergreen. De helft van uw redactie zit huilend van de kramp in het gezicht in de hoek omdat ze probeerden Luciano langer dan 14 seconden na te doen, de andere helft ligt met de kaak op de bureaustoel z’n Youtubekanaal door te spitten. Zegmaar de eerste keer dat de Macarena door de speakers komt en er niet geautomutileerd wordt.

  Dingen die heersen. Die verzamelen we hier. Meer kunstige uitvindsels? Volg ons dan op Twitter voor meer meer van dit, maar dat mag ook op Facebook. Alleen wel eerst even onze Facebookpagina liken graag.
  5 1 stem
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Wokboy
  22/04/2016 - 15:08 15:08

  Mooi man, die wok referentie! Nu eerst mijn aangezicht insmeren met spierbalsem gvd

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN