More

  RECENTE POSTS

  “Mama, mama, de grote jongens willen niet met me spelen” – Thierry Baudet

  “Agossie, Thierry, wat is er dan?” Ik zie het zo voor me. Hoe Thierry Baudet vroeger naar z’n moeder rende als de andere kinderen niet met hem wilden spelen. Omdat hij een vervelend zeikerdje was dat “nee” niet als antwoord wilde accepteren en ongetwijfeld van zijn moeder ook nooit te horen kreeg.

  Het treurige aan deze begin 30-er is dat hij dat gedrag nog steeds niet verleerd is. Chronisch loopt Baudet te mekkeren. Niemand die er ook maar een woord van begrijpt – niet omdat het zo intellectueel is (want in tegenstelling tot wat Baudet van zichzelf denkt, zijn er echt wel mensen die op de basisschool het verschil tussen ‘intelligentie’ en het op een willekeurige rij zetten van moeilijke woorden en daarmee doen alsof je iets te zeggen hebt hebben geleerd. Sommige daarvan zitten zelfs in de politiek), maar omdat de samenhang ver te zoeken is. En chronisch krijgt hij daarbij niet zijn zin. Want, nee, Thierry, dat je een zeepkistje hebt gevonden om je beklag op te doen wil niet zeggen dat je ook gelijk hebt of dat iemand je dat ook moet geven.

  Dus negeerde de regering Thierry’s ultimatum. Met succes. En rende hij naar mama de rechter. In tegenstelling tot mama zei de rechter “eh, wat moet ik met dit gezanik” en ging Thierry daarna uithuilen in zijn dagboek de media. Even later probeerde hij hetzelfde geintje weer.

  En nu mag zijn clubje niet meespelen met de grotere kleine jongens bij het NOS TV-debat. Dus doet Thierry “zij zijn groot en ik ben klein en dat is niet eerlijk” bij zijn vrienden van Elsevier. Het is een kartel! Het is ongehoord! En die jongens hebben ook allemaal een Action Man en IK NIET!!!1! Bij gebrek aan effect daarvan, wat denken jullie inmiddels dat Bandenplakker gaat doen? Juist. Huilend naar mama rennen.

  Dat zal nog wat worden met zo’n drammer, mocht hij ooit echt, hahahahahahaha, verkozen worden. Zie je het al voor je? Dat Bandenplakker niet bij Bilderberg mee mag doen? Bij wie moet hij dan gaan huilen?

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  5 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  5 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Martijn
  04/02/2017 - 15:22 15:22

  Heb je zijn toespraak in de 2e Kamer gezien over het burgerinitiatief voor een parlementaire enquete over de invoering van de euro? Ik was er wel benieuwd naar, hij wordt ook door de pers een intellectueel genoemd. Dat is niet terecht, het was van een allerbelabberdst niveau. Hij zat alleen maar te zeuren, te schelden en te jammeren. Kijk, ik ben zelf PvdA-lid, maar kan een liberale intellectueel altijd wel waarderen. Maar geen uiteenzetting over waarom het de euro dan zo’n ramp is, geen analyse over de huidige situatie en de gevolgen hiervoor voor de toekomst. Maar wel een obligate uithaal naar de mores van de parlementariërs aan de hand van een sneer naar Van der Steur, helemaal voorbijgaand aan het feit dat die weg is door het gebrek aan vertrouwen in het parlement. En verder nog meer schelden. Echt, waarom besteed met aandacht aan deze minkukel? Die wordt zo weggezet in het debat, daar is niks aan.

  Hoofdmeester
  Antwoord aan  Martijn
  04/02/2017 - 16:27 16:27

  [i]Kijk, ik ben zelf PvdA-lid[/i]

  Jammer dat je jezelf wat serieus te nemen betreft wel direct buitenspel zet.

  HenkdeVries
  HenkdeVries
  Gast
  Antwoord aan  Martijn
  05/02/2017 - 17:59 17:59

  “ik ben zelf PvdA-lid” Daar stopte ik met lezen.

  Paul Veerkamp
  Paul Veerkamp
  Gast
  06/02/2017 - 21:39 21:39

  Eerste posting.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN