More

  RECENTE POSTS

  Maar laat de prostituees toch met rust!

  We hadden het eerder al eens over Proud, de vakbond voor prostituees. Destijds was het de gemeente Groningen die raar deed, nu is het de Duitse anti-prostitutielobby.

  Op de Facebook van PROUD was een linkje te vinden naar de Google Maps pagina, inmiddels verwijderd, waarop de adressen en andere gegevens van een lijst met bordelen en vooral privéadressen van sekswerkers te vinden waren.

  Gelukkig dus verwijderd, maar OMGWTFHOEROP! We hebben het voor de duidelijkheid over een legaal beroep, misschien niet het beroep wat kleine meisjes bedenken op de vraag wat ze later willen worden, maar desalwelteplus het oudste beroep ter wereld.

  Nog even afgezien van de schending van de Duitse variant van de Wbp die dit oplevert, is het ook gewoon pure intimidatie en bedreiging. Doe iets legaals en we maken je privégegevens bekend. Als je zo graag prostitutie verboden wilt krijgen, zoals Gert Jan Segers van de Griezelunie, fine, je hebt recht op je eigen (domme) mening, we hopen vooral dat die gekke wet van je niet doorkomt, maar laat de prostituees zèlf toch met rust. Beetje een Ewald Engelen reflex van die Duisters.

   

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN