More

  RECENTE POSTS

  Maar Is Het Kunst?

  Minister Dijsselbloem heeft banken en verzekeraars in ons land wederom gewaarschuwd geen misbruik te maken van de uitzonderingen die hij op hun verzoek in de bonuswet heeft opgenomen. Hij maande de financiële sector met name om te stoppen met het voor veel geld op te kopen van door medewerkers zelfgemaakte “kunst” om op die manier het bonusplafond voor die ‘schilderende’ werknemers te omzeilen. Hiernaast ziet u bijvoorbeeld een zelfportret van Gerrit Zalm, dat door de ABN Amro op 3 miljoen euro zou zijn getaxeerd. Een ander gerucht waar Dijsselbloem op wees, is die om bankmedewerkers die een tand verliezen deze ‘s nachts onder hun kussen te laten leggen in ruil voor een miljoenenbonus. Ook zouden bij sommige banken medewerkers hun rapportje aan de Raad van Bestuur mogen laten zien in ruil voor wat eufemistisch “iets voor in de spaarpot” heet. Verder doet het hardnekkige gerucht al enige tijd de ronde dat bij een grote verzekeraar medewerkers meedoen aan een ogenschijnlijk onschuldig “heitje voor een karweitje”-weekend, waar vervolgens een onwaarschijnlijk groot aantal karweitjes worden uitgevoerd.

  bankkunst

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  G. de Vader
  Gast
  03/10/2014 - 13:45 13:45

  Je kunt natuurlijk niet van de Nederlandse overheid verwachten dat ze al te voortvarend te werk gaat als er regels worden overtreden. Misschien wel bij verkeersboetes, maar het gaat hier om ander soort mensen. Vandaar deze berisping.
  Overigens kan Dijsselbloem niet veel anders. Aan het nakende eind van deze kabinetsperiode zal hij als PvdA-er toch echt op zoek moeten naar een andere baan, waarbij zo’n bonus natuurlijk altijd van pas komt.

  G. de Vader
  Gast
  03/10/2014 - 15:09 15:09

  Zojuist ING een mail gestuurd dat ik kunst in de verkoop heb.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN