More

  RECENTE POSTS

  Livebloggen tijdens Europese Verkiezingen 2019 uitslagenavond!

  Helaas geen fappen op Dionne Stax vanavond, want we moeten noodgedwongen kijken naar de toestenbrodridders van Geenstijl, maar Maurice de Hoax schuift aan, dus het wordt in ieder geval flink ergeren.

  En daarom gaan we na het doorslaand succes van gisteren vandaag weer livebloggen. Alle verloven (behalve die van Greef) zijn ingetrokken en zelfs van Goldmembers wordt verwacht dat ze even van het strand afkomen en meedoen. Mocht je onder een steen gezeten hebben (hoi Lavendel), de uitslagen volgen pas op z’n vroegst zondagavond als de laatste stembus in Uiropa gesloten is, maar de Kieswet verplicht het oplezen van de uitslagen op de avond van de stemming. Dus zit er een zooi roze koeken door het land niet aan het bier maar aan het dataverzamelen, zodat u niet hoeft.

  Het trapt om 20:50 af, de livestream is dan ook pas online, want geen NPO, dus we rausen 20:45 een pots online en zijn dan live de rest van de avond zolang het boeiend is bij u met een potje mening naar demense toe.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Weirdoinventor
  Lid
  23/05/2019 - 19:20 19:20

  De hele avond geen conclusies verbinden aan een enkele exit poll, gaat mooie TV worden inderdaad.

  Weirdoinventor
  Antwoord aan  Weirdoinventor
  23/05/2019 - 20:23 20:23

  Ja, en dan zijn we bij D66, die krijgen 3, misschien 4 zetels, of misschien wel 2 of 5. Daarmee worden ze dus waarschijnlijk niet de grootste. En net zoals we dat met Groenlinks zagen heeft dat dus mogelijk te maken met het grote debat van gisteren, waar ze niet bij waren en wat ze dus ook niet gewonnen hebben. En dan gaan we nu naar de exit poll die net binnen is gekomen uit Apeldoorn, waar vorige keer de VVD nog op vier zetels gepeild werd, en dat worden er nu volgens de peiling 5…

  En terwijl ik deze onzin typ kondigen ze op de tv aan dat we straks eerst een exit poll krijgen, en een uur later de definitieve exit poll. Je verzint het niet.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN